Suuret seikkailut

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Suuret seikkailut

ViestiKirjoittaja Leonina societas päivämäärä 18.6.05 - 16:04

Uutislehti 100:ssa kirjoitetaan 16.6.2005 Maikkarin Suuresta seikkailusta ja mainitaan nettiadressi, jossa vaaditaan 18000 allekirjoittajan voimin kyseisen seikkailuohjelman lopettamista.

Jutussa haastateltu Fremantle Entertainment Oy:n ja Suuren seikkailun tuottaja Tuomas Sallinen kääntää adressinimien paljouden kertovan kuitenkin siitä, että herättäessään noin paljon tunteita seikkailuohjelma on sisällöllisesti onnistunut.

Mielestäni tuo on uskomatonta kukkua. Ohjelma on ainakin omasta mielestäni niin huono ja typerä, etten sitä tai vastaavia ole koskaan katsonut.

Näen silmissäni ne lukemattomat ihmiset, jotka oikeasti joutuvat seikkailemaan henkensä pitimiksi, jolloin tuontyyppinen hyvinvointimaitten ihmisten huvi vaikuttaa pelkästään itsekkäältä ja omahyväiseltä pelleilyltä.

Miksei noitakin rahoja pistettäisi oikeaan seikkailuun? Tuotaisi rikkaisiin maihiin niitä köyhiä ja nälkäänäkeviä ihmisiä oikeiden sotien runtelemista maista ja autettaisi heitä.

Miksi meillä on varaa suurien seikkailujen kaltaiseen naiiviuteen?

Se, että jo noin 18000 ihmistä on allekirjoittanut kyseisenkaltaisia seikkailuja vastustavan adressin, kertoo muidenkin sietokyvyn ylittymisestä eikä mistään ohjelman suosiosta.

Ei on ei, jopa mielipiteessäkin.
Leonina societas
 
Viestit: 719
Liittynyt: 18.5.05 - 1:18

Re: Suuret seikkailut

ViestiKirjoittaja Mortimer päivämäärä 18.6.05 - 16:44

Leonina societas kirjoitti:Ohjelma on ainakin omasta mielestäni niin huono ja typerä, etten sitä tai vastaavia ole koskaan katsonut.


Minusta tuossa on melkoinen ristiriita. Tekisi mieleni kysyä, että mistäs ko. nimimerkki asian tietää, mutta ehkä siten leimautuu, jos ei kiusaajaksi niin ainakin lyödyn lyöjäksi...
Mortimer
 
Viestit: 663
Liittynyt: 17.11.04 - 22:54

Suuret seikkailut

ViestiKirjoittaja Kallion Reiska päivämäärä 18.6.05 - 17:37

Tietysti se vaatii melkoista "kanttia" muuttaa tapojaan Niin minun kohdallani on tapahtunut maikkarin ja osittain neloskanavankin kanssa.En ole moneen vuoteen katsonut mtv.n ohjelmia.Asia lähti alkuunsa siitä,kun kanavan joku silmäätekevä sanoi, että me ikäihmiset olemme väärä kohderyhmä heidän ohjelmiensa katseluun,koska mainokset ovat tarkeitettu nuorille ja maksukykyisille.Siihen loppui maikkarin ohjelmien katselu ja ei ole ikävä edes niitä ohjelmia.

Neloselta voin jonkin filmin nauhoittaa,ja kelata mainokset pois ja katsella jälkeenpäin.Maikkarissa ei ole edes katselemisen arvoisia filmejä.

Tilaan kotiin ainoan viikkolehden,Suomen Kuvalehden,ja sen kylkiäisenä tulee TV-maailma.Teevee-lehti on niin luokaton,että olen soittanut lehden toimitukseen ja kysynnyt,miksi lehti tulee.Ovat Seuran lukijat olleet tyytyväisiä.Luulen että lopetan Suomen Kuvalehden tilauksen.Kerran se vain kirpaisee! :roll:
Kallion Reiska
 
Viestit: 327
Liittynyt: 26.9.03 - 11:23
Paikkakunta: Helsinki

Katsomisesta ja "katsomisesta"

ViestiKirjoittaja Leonina societas päivämäärä 18.6.05 - 22:00

Taidat Mortimer tahallaan lukea kirjoituksiani kuin piru Raamattua.

Katsomisessa ja "katsomisessa" on eroa.

Totta kai olen tutustunut ohjelmiin, joista kirjoitan.

Aika vaikeaahan niistä olisi muutoin kirjoittaa.
Leonina societas
 
Viestit: 719
Liittynyt: 18.5.05 - 1:18

ViestiKirjoittaja Mortimer päivämäärä 19.6.05 - 0:19

Pirulla ja raamatulla ei ole mitään tekemistä tuon kanssa. LS kirjoitti, ettei ole koskaan katsonut, mutta kohta kirjoittaakin, että totta kai on katsonut. Noin pitää kai sitten tulkita kaikkia muitakin LS:n kirjoituksia.
Mortimer
 
Viestit: 663
Liittynyt: 17.11.04 - 22:54

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 20.6.05 - 13:18

Maikkarin filmeistä puheen ollen, viikonloppuna lähettivät jonkin uudemman Tarzanin ja kun lehtien etukäteisjutut runttasivat koko tekeleen niin en tullut katsoneeksi. Olisiha se tietysti ollut hauskaa kiduttaa itseään "kaikkien aikojen huonoimmalla" versiolla apanain kuninkaan tarinasta.

Vanhat, alkuperäiset olivat tietenkin kökköjä monessa suhteessa ja niiden trikkikuvaus avutonta, mutta kuitenkin...
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron