YLE-TV ja musiikkiviihde

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

YLE-TV ja musiikkiviihde

ViestiKirjoittaja Jesper päivämäärä 11.5.04 - 23:44

Olen monasti hämmästellyt, miten rentoja ohjelmia ovat olleet yhteispohjoismaiset visailut. (En muista enää niiden nimiä.) Sanaa linjaa jatkoi tämän kevään TV:n musiikkiviihdekohokohta, FST:n ei-yhteispohjoismainen, Thomas Lundinin rennosti juontama Schlager på schlager eli "Biisibongarit", joka juuri lähti kesälomalle. Lila joukkue voitti visailun, roosa tuli kakkoseksi. Outoa kyllä, joukkueiden jäsenet vaihtuivat jakso jaksolta... Nyt olivat mukana Ami Aspelund ja Marco Bjurström sekä Marion ja Jari Sillanpää.

Ohjelman tämänkertainen huippu oli kuitenkin australianlainen Björn Again, ABBA-hittejä esittävä kvartetti (Agnetha Falstart, Frida Longstokin, Benny Anderwear, Björn Volvoeus). Ah, tyttöjen polviin saakka ylettyvät saappaat ja hieman navan alle kiskottu minikolttu toivat ihanan nuoruuden mieleen. Kyllä 1970-luku oli Tyylin Juhlaa. Baila mi hermano!

Toinen unohtumaton hetki oli jakso Duell, jossa jäsen molemmista joukkueista vastaa sarjaan kysymyksiä ilman joukkuetoverin apua. Nyt kysymykset koskivat ABBAa, tietenkin. Jari Sillanpää tiesi vastaukset, Marco Bjurströn ei. Sillanpää kysyi, mitä M.B. oikein kuunteli (so. nuorena). Tämä vastasi, että yhtyettä Boney M. Mikä selittääkin kaiken.

Jäin miettimään, onko TV:ssä ollut toista yhtä lunkia musiikkiviihdeohjelmaa. Meinaan, että henkilöt ja hahmot kuten Ami Aspelund, Marco Bjurström, Danny, Janina Frostell, Marion ja Jari Sillanpää kaikki istuivat ohjelmaan. Homma pelasi.
Jesper
 
Viestit: 675
Liittynyt: 26.9.03 - 8:32

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 12.5.04 - 10:05

Tämä Thomas Lundin näkyi olevan mukana Ruotsinkin puolella euroviisuja puntaroivassa ohjelmassa. Todella miellyttävä ja positiivinen kaveri. Osaikohan hän suomea niin paljon että saisimme nauttia hänestä myös jossain suomenkielisessä ohjelmassa?
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

ViestiKirjoittaja Marja Salonen päivämäärä 12.5.04 - 12:57

En ole tuollaista ohjelmaa edes huomannut. En ole katsonut nykyään juuri muuta kuin uutiset, jotkut ajankohtaiset, elokuvia ja dokumentteja.
Mitä olen kaivannut niin Kontrapunktia. Se oli todella hauska ja seurasin sitä ottaen osaa juttuun myös omien tietojeni (!) kanssa. Tiesinkin jotain tai arvasin pikemmin. Joskus jopa oikein.
Sitten oli se Pöystien vetämä Idströmin käsikirjoitukseen perustuva juttu. Saisi tulla uusintana jälleen.
Jatkunee tuo mainittu ohjelma syksyllä sitten jos kesätauolle meni. Kunpa huomaisin ajoissa silloin.
tähystyspaikkana Kallio
Käyttäjän avatar
Marja Salonen
 
Viestit: 3274
Liittynyt: 26.9.03 - 19:11
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Vieraampi päivämäärä 12.5.04 - 13:01

Minustakin tämä on ollut telkkarin parhaita ohjelmia. Ja kun kevään aikana vielä näki nuoruuden ihastukset Ann-Christinen ja Kristiina Hautalan, jotka edelleen olivat niin nuorekkaita, niin tässä ollaan nuorempia kuin talven alkaessa. :wink:

Ja tekeehän FST muitakin hyviä ohjelmia, esim. Sportmagasinet hakkaa monet suomenkieliset urheiluohjelmat.
Vieraampi
 
Viestit: 1841
Liittynyt: 12.3.04 - 9:29

ViestiKirjoittaja Jesper päivämäärä 19.5.05 - 11:16

Kylläpä muistin väärin. Ohjelman nimi oli "Schlager på lager" eikä "Schlager på schlager". Ajatushan on yksi ja sama, joten ei onkelmaa.

Joka tapauksessa, Vegan sivulla oli tieto että Thomas Lundinin ja Hans Johanssonin toimittamat iskelmäjuhlat jatkuvat Vega-radion puolella. Sunnuntai-iltaisin klo 18:n jälkeen, 15.5. alkaen.
Jesper
 
Viestit: 675
Liittynyt: 26.9.03 - 8:32


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron