Metro helsingissä

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Metro helsingissä

ViestiKirjoittaja PedroViti päivämäärä 20.9.10 - 19:04

Myöhäislounaalta tullessani kurvasin nurkkakaupan kautta ja lähtiessäni nappasin tuoreen metron mukaan. Olen maailmalla pitänyt Metrosta ja muistakin paremmista ilmaisjakeluista, mutta tämä kotimainen ei ota juurtuakseen. Sivuja 16 ja muutama juttu mainosten välissä. En huomannut mitään varsinaista asiaa jos siksi ei lasketa etusivun lööppiä Paris Hilton vältti vankilan . Kokaiinin hallussapidosta kiinni jäänyt Paris Hilton sai vuoden ehdollisen tuomion (sivu 10). Sivu 10 on hömppää ja ei siinä muutenkaan muuta tullut esiin. Ajattelin ensin, että olisivat lätkäisseet pallon jalkaan, mutta sitten tuli mieleen, että nehän olisivat tehneet siitä jonkun realitysarjan, mikä olisi pyörinyt sontaloorassa päivittäin näyttäen kaikki vartioitten tylyttämiset. Sehän olisi ollut kamalaa sontalooran katsojia kohtaan joten oikeus lienee toteutunut.
PedroViti
 
Viestit: 1153
Liittynyt: 26.8.08 - 12:23

Re: Metro helsingissä

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 20.9.10 - 22:29

PedroViti kirjoitti:En huomannut mitään varsinaista asiaa jos siksi ei lasketa etusivun lööppiä Paris Hilton vältti vankilan . Kokaiinin hallussapidosta kiinni jäänyt Paris Hilton sai vuoden ehdollisen tuomion (sivu 10).

Kuka tämä Paris Hilton oikein on? Juttua näyttää riittävän joka lehteen ja joka päivälle. Eikö sitä voisi naittaa Matti Nykäselle?
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Metro helsingissä

ViestiKirjoittaja PedroViti päivämäärä 21.9.10 - 11:03

VeHy kirjoitti:
Kuka tämä Paris Hilton oikein on? Juttua näyttää riittävän joka lehteen ja joka päivälle.

Ymmärtääkseni Hilton hotelliketjun perustajalla on pari tyhjäntoimittaja tytärtä tjs. Kumpikaan ei ole, tietääkseni, tehnyt päivääkään töitä koskaan ja tuskin tietävätkään mitä sana työ merkitsee. Sitä samaa pitkää sarjaa joka on luonut käsitteen tyhmä blondi.
VeHy kirjoitti:
Eikö sitä voisi naittaa Matti Nykäselle?

Ei helkutassa. Paitsi jos se veisi Matin mennessään, päästäisiin siitäkin kiusankappaleesta ja yhteiskunnan elätistä.
PedroViti
 
Viestit: 1153
Liittynyt: 26.8.08 - 12:23


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron