Etusivu uusiksi

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Etusivu uusiksi

ViestiKirjoittaja Mustavaris päivämäärä 14.4.05 - 14:12

Näyttävät uusineen Yle Radio 1:n internetsivujen etusivun. Rauhattomaksi muuttui mielestäni. Mutta kai siihen tottuu. Mutta onko sivussa jotaqin häikkää? Liukuvärjätyssä palkissa lukee ensin Yle Radio 1 ja sen vieressä Yle Rad. Mikä ihmeen Rad? Vai pitäisikö tekstin jatkua siten että tuo Yle Radio 1 toistuu?

En tiedä, uudistuiko pienellä painetun fonttikin, mutta se ei ainakaan ole lukuystävällisimmästä päästä. Typografit, etsikää Ylle parempi fontti nettisivuilleen.
Raak, raak!
Mustavaris
 
Viestit: 133
Liittynyt: 27.10.03 - 14:46
Paikkakunta: Pohjois-Suomi

ViestiKirjoittaja Jorma Lindqvist päivämäärä 14.4.05 - 14:59

Viimeksi muokannut Jorma Lindqvist päivämäärä 19.5.05 - 19:04, muokattu yhteensä 1 kerran
Käyttäjän avatar
Jorma Lindqvist
 
Viestit: 1029
Liittynyt: 26.9.03 - 6:09
Paikkakunta: Nakkila

jurputtaa

ViestiKirjoittaja Marja Salonen päivämäärä 15.4.05 - 18:11

Sen verran jurppii, että valitan tästä uudesta kotisivusta. Kun sieltä hakee ohjelmaopasta, niin kuinka kauan siellä täytyy pelailla että radion ohjelmaoppaan löytäisi. Ennen se oli kuin käsillä heti. Nyt vain tv-ohjelmia tulee esiin, kun ohjelmaoppaan kohdasta näpsäisee.

Kovin on hajanainen sivu, kuvien ja tekstin lajittelu liian monimutkaista. Yksi iso palsta ja siinä sivussa linkit, joilla voi siirtyä haluamilleen sivuille, on parempi ratkaisu. Ainakin minulle. Ja mistä sainkaan hakea palautteen, osoitteesta http://www.yle.fi. Ei sitä tuolta uudelta sivulta löytynyt. Paljon jää kehuja saamatta. Olen usein lähettänyt ohjelmatoiveita, kiitoksia jos moitteitakin joskus.

Olenko minä joku tahmatassu kun en löydä, mitä etsin. Tai kyllähän asian löytää kun tarpeeksi hakee. Ennen olivat asiat heti näkösällä.
tähystyspaikkana Kallio
Käyttäjän avatar
Marja Salonen
 
Viestit: 3274
Liittynyt: 26.9.03 - 19:11
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Puliukko päivämäärä 15.4.05 - 19:21

Kyllä oli ennen parempata pränttiä tuossa otsakesivulla vaan ennen olikin aina kaikki paremmin. On tässä sen verran eletty. Vaan pitäähän se muuttua aina muutaman vuojen välein kun muutkin muuttuu, se kai tässä oli ajatus-lanka.
Puliukko
 
Viestit: 3031
Liittynyt: 14.3.04 - 21:21
Paikkakunta: Kauppa-auto kulkee.

Etusivu uusiksi

ViestiKirjoittaja Kallion Reiska päivämäärä 15.4.05 - 22:00

Missä vika,minussa vai Ylessä,kun en saa kahta sivua auki koneellani.Toinen YLE Radio 1n musiikkiohjelmia ja toinen http://www.ylenklassinen.fi.Sivulle tulee vain tieto,että pyytämäsi sivu on saatettu poistaa,siirtää tai nimetä uudestaan.Jos ovat nimetty uudestaan,niin ilmoitusta.www.ylenklassinen.fi kyllä tulee esille ylen klassisen kautta,mutta ennen pääsin suoraan sivuille.
Kallion Reiska
 
Viestit: 327
Liittynyt: 26.9.03 - 11:23
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja nimiErkki päivämäärä 17.4.05 - 13:59

Odotan mielenkiinnolla, saadaanko nyt kuntoon pysyvät osoitteet kolumnisivuille. On ollut sietämätöntä, kun on halunnut esim. linkittää Hannu Reimen juttuun ja osoite muuttui viikottain!

Kallion Reiska: varmaan korjaantuu kohta, siellä on jotkut sivut vielä vähän kesken. Sivujen osoitteet saattavat myös muuttua hieman. Musiikkisivu: http://www.yleradio1.fi/musiikki/

Marja: Tässä linkkejä ohjelmaoppaaseen:
Yle Radio 1 koko kuluva päivä:
http://www.yle.fi/ohjelmaopas/index.php?&co[]=r01&span=day&verbose=yes
YLE Radio 1, Suomi ja Q loppupäivä:
http://www.yle.fi/ohjelmaopas/index.php?&co[]=r01&co[]=r03&co[]=r49&span=day&span=remains
Varmaan Ohjelmaopas-linkki tulee kohtapuoliin myös YLE Radio 1:n etusivulle.

Puliukko: Näinhän se on kun sanoit; tässä hommassa minäkin otan uudistukset ja jopa kilpailun huumorin kannalta. Kilpailkoon ketä huvittaa. On kumminkin vähän eri asia ajaa kilpaa biteillä kuin 60 tonnilla rautaa.
Käyttäjän avatar
nimiErkki
 
Viestit: 825
Liittynyt: 26.9.03 - 17:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Etusivu uusiksi

ViestiKirjoittaja Nettitoimitus päivämäärä 18.4.05 - 0:38

Hei

Radio 1:n internet-sivut ovat siis uudistuneet. Sivustoa täydennetään vielä. Joidenkin ohjelmien tiedot puuttuvat, kuten myös haku kolumnien ja uutisten arkistoihin. Ylen Klassisen tiedot siirretään uusille sivuille aivan lähiaikoina.

Sivuston rakenne muuttui. Ohjelmat-sivu on vielä kesken, mutta ehkä se nytkin toimii sivukarttana. YLE Radio 1:n palautesivu löytyy oikean palstan yläosan listasta.

Mustavaris kirjoitti:Mutta onko sivussa jotaqin häikkää? Liukuvärjätyssä palkissa lukee ensin Yle Radio 1 ja sen vieressä Yle Rad. Mikä ihmeen Rad? Vai pitäisikö tekstin jatkua siten että tuo Yle Radio 1 toistuu?

Uudet sivut skaalautuvat internet-selaimen ikkunan (tai näytön) koon mukaan. Keskipalstan yllä oleva palkki toistuu aina sen mukaan, kuinka suureksi selaimen ikkuna on avattu.

Mustavaris kirjoitti:En tiedä, uudistuiko pienellä painetun fonttikin, mutta se ei ainakaan ole lukuystävällisimmästä päästä.

Sivujen tekstiä voi suurentaa. Tämän voi tehdä esimerkiksi pitämällä control-näppäintä (ctrl) pohjassa samalla kun pyörittää hiiren rullaa (toimii useimmissa selaimissa).

nimiErkki kirjoitti:Odotan mielenkiinnolla, saadaanko nyt kuntoon pysyvät osoitteet kolumnisivuille. On ollut sietämätöntä, kun on halunnut esim. linkittää Hannu Reimen juttuun ja osoite muuttui viikottain!

Kolumneihin ja uutisiin on ennen ollut lähes mahdotonta linkittää. Asian pitäisi nyt olla kunnossa. Osoitteet ovat pysyviä eikä sivuja aiota heti poistaa.

Nettitoimitus
Käyttäjän avatar
Nettitoimitus
Moderaattori
 
Viestit: 134
Liittynyt: 26.9.03 - 12:38

ViestiKirjoittaja Marja Salonen päivämäärä 18.4.05 - 13:36

Eihän tässä tietenkään mitään hätää ole, mutta olen vain huomannut että useampia sivuja, joilla usein käyn, on juuri muutettu. NimiErkille kiitos joka tapauksesta linkeistä. Ja löysinhän palautteenkin melkein heti kun olin siitä ensin täällä motkottanut.

Oikea ja vasen ovat aivoissa jotain oleellisia asioita siksi kai ihmiset ovat joko oikea- tai vasenkätisiä. Minulla ovat lapsesta lähtien menneet suunnat helposti sekaisin. Vaikka oikeakätinen olenkin niin eikö lehdessä oikea yläkulma ole minulle vaikein hahmottamisen paikka ja siellä se palaute nyt luuraa.

Tärkeintä kuitenkin oli, ettei Ylen sivulle tullut mitään liikkuvia osia, jotka käyvät hermoon alta aikayksikön.
tähystyspaikkana Kallio
Käyttäjän avatar
Marja Salonen
 
Viestit: 3274
Liittynyt: 26.9.03 - 19:11
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Tommi Salonen päivämäärä 18.4.05 - 14:17

Eeva Luotosen, Pekka Pesosen ja kumppanien Venäläiset viisaat -sarjan ohjelmat, jotka aiemmin olivat kuunneltavissa, ovat näköjään hävinneet, Tsehovit, Bulgakovit, Gogolit. Nyt netissä saa kuunnella vain Viisasten kerhon viimeisimmän ohjelman. Voi voi!

Radioateljee on kyllä paremmin esillä kuin ennen. Hyvä hyvä!
Tommi Salonen
 
Viestit: 131
Liittynyt: 5.12.03 - 23:43
Paikkakunta: M - kaupunki etsii

ViestiKirjoittaja Tommi Salonen päivämäärä 5.5.05 - 12:40

Venäläiset viisaat ovat palanneet. Kiitokset!
Tommi Salonen
 
Viestit: 131
Liittynyt: 5.12.03 - 23:43
Paikkakunta: M - kaupunki etsii


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron