Kadonneen levyn metsästys

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Kadonneen levyn metsästys

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 28.2.05 - 18:52

YleQ:n herkkuohjelmiin kuuluu keskiviikkoinen Kadonneen levyn metsästäjät, jonka idea on yksinkertaisuudessaan se, että kuuntelijat voivat toivoa ihan mitä tahansa -ja se etsitään Ylen megalomaanisen laajasta levystöstä ja soitetaan. Ohjelmaa ei ole tarkoitettu toistamaan Radio Suomen Puhelinlangoille kuuluvia tämän ja eilisen päivän hittejä eikä myöskään tallomaan Ykkösen ideologiaan parhaiten istuvan Sävel on vapaa-konserttimusiikin toivekonsertin varpaille, vaan nimenomaan kaivamaan levystöstä esiin kummajaisia, joista usein voi jopa kysyä, miksi moisia levyjä on tehty.

Mutta joka kerta sieltä pomppaa eetteriin myös todellisia herkkuja... Muidenkin -siis pääasiassa muiden-, kuin minun toivomina...
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 23.3.06 - 13:06

KLM:n taustatiimi, levystön esimies Heidi Strömmer etunenässä, on palkittu vuoden 2005 tehokkaimman taustatyön tekijänä. Parhaimmat onnittelut!
Eipä sellaista biisiä olekaan, mitä ei Ylen arkistosta löytyisi... Riippumatta siitä, miten laaja vihje biisistä on annettu.
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja k-meleon päivämäärä 17.4.06 - 14:45

Niin, ei tule toiveohjelmia kuunnellessa mieleen, että puhujien taustalla on työssä kokonainen tiimi. Meni palkinto oikeaan osoitteeseen.

Koetin aikoinaan saada kuultavaksi erästä 1970-luvun jälkipuolen country-/blues-/jazz-levyä, vaan eipä tuo onnistunut. Levyn piti olla ns. suorakaiverruslevy. Ehkä YLE ei vain viitsinyt levyä hankkia, vaikka muusikot olivat soittimiensa mestareita. No, sain hankituksi levyn liki 20 vuoden hakemisen jälkeen. Ei ollut suorakaiverruslevy, vaan en pettynyt. Suurin osa levystä on hienoa jamia.
Käyttäjän avatar
k-meleon
 
Viestit: 3780
Liittynyt: 2.5.04 - 20:48


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron