ilmoitukset kiinostavista ohjelmista

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

ilmoitukset kiinostavista ohjelmista

ViestiKirjoittaja Gogol päivämäärä 8.1.04 - 12:20

Kuten tänään Hesarin kolumnistikin totesi, radiossa menee kaikki mielenkiintoiset jutut ohi huomaamatta. Minulla ei ole koskaan radio auki, mutta kuuntelisin mielelläni tiettyjä ohjelmia, kuten kirjallisuuskeskusteluja ja historiallisia aiheita.
Eikö Yle voisi kerätä sähköpostilistoja eri aiheista? Silloin, kun tietyn aiheen ohjelman lähetys on käsillä, lähettäisiin automaattinen viesti ko. listan osoitteille, ehkä pari tuntia ennen lähetysten alkua. Sillä tavalla "eliittiohjelmatkin" saisivat enemmän kuuntelijoita.

Sanomalehtien ohjelmalistoja ei viitsi selata, koska minua kiinnostavat ohjelmat on sen verran harvinaisia, että selaaminen veisi enemmän aikaa kuin kuunteleminen. sitä paitsi lehdissä olevat listaukset ovat niin suppeitakin, pelkkiä otsikkoita vaan.
Gogol
 

ViestiKirjoittaja Kari Vuokare päivämäärä 8.1.04 - 14:26

Kannatettava ehdotus.

Itsekin kaipaisin ohjelmista tarkempia tietoja etukäteen. Lehdessä olevasta pelkästä ohjelman nimestä ei näe tarkempaa aihetta (esim. Risto Nurmen Luontoradiot) tai sitä, onko kyseessä uusinta. Katso-lehti tarjosi vähän tarkempia tietoja, mutta tätä nykyistä KATSO!a minä vähän vierastan.

Aihepiirittäinen sähköpostilista voisi toimia, jos sen saisi vaikka viikoksi kerrallaan. Tietysti vastaavat tiedot voi onkia itsekin R1:n sivuilta, mutta muistaako sen tehdä?

Minulle riittäisi yksinkertainenkin apu: jos teksti-TV:n sivulle 356 saisi ohjelmista nykyisenkaltaiset tiedot päivää ennen, niin jopa kelpaisi. Nykyään tiedot ilmestyvät vuorokauden vaihteessa, joten ne näkee yleensä töistä palattuaan illalla, kun päivän puheohjelmat ovat jo menneet.
Kari Vuokare
 
Viestit: 314
Liittynyt: 26.9.03 - 7:30
Paikkakunta: Siilinjärvi

Ohjelmatiedot sähköpostiin

ViestiKirjoittaja klekle päivämäärä 19.1.04 - 10:56

Kannatan em. ehdotuksia ohjelmatietojen lähettämisestä sähköpostiin. Palvelu voisi toimia kuten nyt toimii http://www.mol.fi Paikkavahti, mutta hitaammalla syklillä.

Sähköpostissa voisi tulla esim. Ykkösaamun otsikot.
Kehittyessään palvelusta voisi valita itseään kiinnostavat ohjelmatyypit ja niistä saisi sitten esitiedot sähköpostiin.

Yle voisi kokeilla tätä palvelua esim. pienelle pilottiryhmälle ihan käsipelillä lähetettynä.
klekle
 
Viestit: 3
Liittynyt: 17.12.03 - 10:11

Ohjelmatiedot sähköpotiin

ViestiKirjoittaja vieras päivämäärä 19.1.04 - 11:43

Kyllä kannatan klekkin ehdotusta.Nyt voin kyllä sanoa,että tämä sähköposti toimii jo osittain Ylen palveluna.Minä saan päivittäin Teemanohjelman,josta suuret kiitokset Ylen palvelulle.Teeman ohjelmaselostukset ovat tarkempia ja seikkaperäisempiä kuin lehdistä saatu tieto. :D
vieras
 

ohjelmatiedot

ViestiKirjoittaja Jesper päivämäärä 19.1.04 - 13:36

Ehdotus on hyvä, etenkin niille, joiden postilaatikko sietäisi vielä nämäkin meilit.

Toinen mahdollisuus olla ajan tasalla on tämä, joka sopii weppiä käyttäville:

Ensin weppiselurissa auki sivu

http://www.yle.fi/ohjelmaopas

ja sieltä vasemmalta valinnat, minkä kanavien tiedot tahtoo esiin. Valintoja voi muokata mm. siten, että voi valita suppeat tai tydet tiedot. Jos valitsee suppeat, niin täydet saa ohjelman nimikettä klikkaamalla.

Ai juu, kun valinnat ovat itselle passelit, niin sitten vain sivu talteen selurin kirjanmerkkeihin. Tai vaikka selurin aloitussivuksi. Sen kun aamulla tsekkaa, niin ohjelmien ei pitäisi jäädä kuulematta.
Jesper
 
Viestit: 675
Liittynyt: 26.9.03 - 8:32

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 19.1.04 - 13:37

Olisi hyvä saada kännykkään tekstiviestinä ne Ykkösaamun ja aamutelevision otsikot, jotka lähetetään illalla kymmenen jälkeen.
VeHy
 


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron