Tämä keskustelupalsta hiljenee

Muista aiheista

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja Marja Salonen päivämäärä 18.6.12 - 13:16

Blogia en ole koskaan yreittänyt mutta käsin kirjoitettu päiväkirja sopii minulle. Ja vaikka Vieraampi on aivan oikeassa suhteuttaessaan asioita salolaisten Nokia-potkut saaneet mainitessaan, niin silti jään kaipaamaan sellaista seikkaa kuin ilmoitusta että filmifoorumille on tullut uusi viesti. On siellä sitten käynyt mélisande, Arvo, Pedro, VeHy tai k-meleon (jopa Petri joskus) niin ajatukset ovat monesti alkaneet oikein lentää.
Palasin vielä ja toivotan kesää.
tähystyspaikkana Kallio
Käyttäjän avatar
Marja Salonen
 
Viestit: 3274
Liittynyt: 26.9.03 - 19:11
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 19.6.12 - 1:22

EIpä sitten ollutkaan sulkeutunut luvattuna päivänä tämä foorumi. Vaan eiköhän tapahtunut virhe siellä norsunluutornissakin vielä havaita. Eikä suurta vahinkoa ole päässyt tapahtumaan... 8)

Ylelle oikeasti vinkkinä: Kehittäkää tuonne yle.fi/keskustelut-palstalle radioon keskittynyt sektori. Sellaista tarvitaan, ohjelmakohtaiset kommenttiraidat ja blogit sulkevat liian ison osan kokonaisuudesta pois. Tämä ei edes olisi kovin suuri tekninen uudistus.
Ne ovat kaikki
sitä puhetta
joka päivänkin jo
täytyy ymmärtää
(Hannu Mäkelä: Yö soittaa, säv.Säde Rissanen 2007)
___________________________________
Mikko-Oskari Koski
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja Taavetti päivämäärä 19.6.12 - 3:06

Täällä eräs laiskimmista tällä foorumilla käyneistä, vaikka muutamilla muilla olen ollut ahkerampi. Käyntieni harvuuteen on ollut useita syitä, kiusallisin niistä salasanan unohtuminen ja sen jälkeinen nimimerkin lukittuminen. Sen seurauksena minulla on täällä kaksi nimimerkkiä, toinen siksi että sen avulla olen pyytänyt nimimerkkilukituksen avaamista. Sattumalta tänne nyt osuin, Facebookin Aristoteleen kantapään kautta, ja päätin kokeilla,muistaako koneeni vielä salasanan. Muisti se, ja niin löysin tämän ketjun uusien joukosta ja päätin kirjoittaa tervehdykdeni.

Kovin monta nimimerkkiä en ole oppinut tuntemaan, ainakin yhden sentään, k-meleion auttoi muutamia vuosia sitten erään sunnuntaiaamuna soitetun kappaleen löytämisessä. Siitä kiitos, ja jos joku haluaa siihen keskusteluun tutustua, se löytynee jostakin unohtumatonta tai kaunista musiikkia käsitelleestä keskustelusta. Muutama muukin nimimerkki vaikutti tutulta, vaikka en nyt muista, millaisissa keskusteluissa olen ne kohdannut.

Tällaista tällä kerralla. Ja juuri kun ajattelin taas aktivoitua, joudunkin kirjoittamaan hyvästit ja kiitokset kaikille, niin aktiivelle kuin harvemminkin kirjoittaneille. Tuuria on minulle sekin, että osuin tänne nyt, eikä pari päivää foorumin sulkemisen jälkeen.
Olemme kuulolla, pakkula
Käyttäjän avatar
Taavetti
 
Viestit: 34
Liittynyt: 10.8.06 - 21:39
Paikkakunta: Muureppeä

Edellinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron