Antakaa meille ylen ykkönen takaisin!

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Antakaa meille ylen ykkönen takaisin!

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä 25.9.03 - 1:19

Tämä aihe on siirretty vanhasta foorumista. Aiheeseen voi vastata normaalisti.
--------------------------------------------------------------------------------
  Aloitus: Antakaa meille ylen ykkönen takaisin!
--------------------------------------------------------------------------------
Lähettäjä: vastarannan kiiski ® | 21.01.2003 - 19:51 | |
--------------------------------------------------------------------------------
Myönnettävä on, että on tässä uudessa radio ykkösessä säilynyt paljon hyvääkin, eikä toisaalta entisessäkään kaikki ohjelmat miellyttäneet. Senkin voi myöntää, että joskus vanhat ohjelmat loppuvat, ja vaikka mielelläni haluaisin takaisin sekä Taanilan että Minna Lindgrenin (joita ilman ohjelmisto tuntuu ikävästi tasapaksuuntuneen), niin ei sekään ole asian ydin. Ongelma on siinä, että tässä on ylipäätään otettu pitkä askel suuntaan, jota minä, ja palautteesta päätelleen suuri joukko muitakin ylen ykkösen kuuntelijoita, emme halua. Ohjelmistoon on lisätty suuri määrä ajankohtaisohjelmaa, joka tuntuisi sopivan paljon paremmin jollekin muulle kanavalle. Tätä varten on oleellisesti vähennetty musiikin osuutta. Esimerkiksi tänään tiistaina ei ihmiselle, joka tulee työstä kotiin klo 17 tienoilla, näytä tulevan koko iltana klassista musiikkia käytännössä juuri ollenkaan (poikkeukseksi voidaan katsoa vain kansanlaulusovitukset). Kun en halua kuunnella ohjelmia, jotka eivät minua kiinnosta, niin ainoa mahdollisuus on vähentää radion kuuntelua. Ylen ykköselle kun ei ole kunnollista vaihtoehtoa (ainakaan minä en kauan jaksa pitää auki Classic FM:ää, jossa samat tutut aariat toistuvat vähän liian tiheästi). Voi vain elätellä heikkoa toivoa, että vaikka ylen ykköstä ei ehkä kokonaan enää saa takaisin, niin yleisön pyynnöstä otettaisiin suuri askel takaisin vanhan hyvän ohjelmiston suuntaan.  


¤ RE: Antakaa meille ylen ykkönen takaisin!
--------------------------------------------------------------------------------
Lähettäjä: Nimellinen | 23.01.2003 - 10:21 | 1 | |
--------------------------------------------------------------------------------
Allekirjoitan tuonkin! :  

** Tämä aihe on siirretty vanhasta foorumista. Aiheeseen voi vastata normaalisti. **
Vieras
 

Antakaa meille ylen ykkönen takaisin.

ViestiKirjoittaja Kallion Reiska päivämäärä 23.10.03 - 16:11

Tässä kävin läpi näitä vanhoja aiheita mitä oli siirretty tähän uuteen ohjelmaan.Silmiini pisti Vastarannan Kiisken(missä sä luuraat?)hyvin ansiokas kirjoitus vuoden alusta.Jos osaisin käyttää konetta oikein,niin voisin kopioida useamman hyvin perustellun ajatuksen kirjoituksesta.Mutta tehän löydätte sen aiheen ja ajatukset aloitusrepliikkissä.On se kumma että radion päättäjät tietävät mikä on parasta:vaijetaan se ja moni muukin asia kuoliaaksi.Ei vastauksia ei tosiasioita miksi nykyiset ohjelmat ovat tasokkaimpia kuin entiset.Radio Suomen ohjelma se vasta meni kokonaan pilalle uudistuksessa.Täytyy rehellisesti sanoa,että kuuntelen sieltä ainoastaan STT:n uutiset.Juuri nyt tuli musiikkiuutisissa uutinen,että klassinen musiikki saa ihmiset kuluttamaan ravintolassa ruokailuun,koska se saa tuntumaan ihmiset rikkaimmaksi.Ehkä on hyvä että klassisen musiikin kuuntelu on jäännyt vähemmäksi Ylen ykkösessä,vaikka ei ole mitään painovaikeuksia.Kuitenkin olen edelleen suremassa ,että näin on ohjelmat vesitetty ja voi hurja:ne LAUANTAIN TOIVOTUT! :oops:
Kallion Reiska
 
Viestit: 327
Liittynyt: 26.9.03 - 11:23
Paikkakunta: Helsinki

antakaa meille ylen ykkönen takaisin

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä 23.10.03 - 18:38

Miksi vähensitte klassisen musiikin osuuden niin pieneksi? Ja ne tynkä-LAUANTAIN TOIVOTUT! Eikö niille täyttä tuntia löydy? Kiitos kuitenkin illan hartaista sävelistä. Pirjo
Vieras
 


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron