Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus
ite vierailija reiska kirjoitti:- Nyt ei voi muuta sanoa kuin, että onpa hyvää savustettu meriahven. Voihan kaverit
-Vatsa nyt jo ihan täynnä ja vielä pitäisi savustaa kahteen kertaan vielä. Mri oli antoisa; Yllätys
kritiikki kirjoitti:ite vierailija reiska kirjoitti:- Nyt ei voi muuta sanoa kuin, että onpa hyvää savustettu meriahven. Voihan kaverit
-Vatsa nyt jo ihan täynnä ja vielä pitäisi savustaa kahteen kertaan vielä. Mri oli antoisa; Yllätys
Jos porvarien lanseerama käsite, kateus olisi todellinen luonteenpiirre, tuosta voisi olla kateellinen.
Pitää todeta, että kaikki ei ole kateutta, joka kateudeksi väitetään.
Kateuden väittäjiä tässä maassa ei juuri muualta löydy kuin porvariston piiristä.
Mikä tragikoomisinta, ne ovat kateellisia, jopa taitaville kateuskortin kalastelijoille.- Eli asiallisille keskustelijoille.
Mutta, kuten sanottu on joitakin kateuden oikeita kohteita, kuten hyvät kalavedet.
Kyllä näin on jämpti saatana.
ite vierailija reiska kirjoitti:- Nyt ei voi muuta sanoa kuin, että onpa hyvää savustettu meriahven. Voihan kaverit
VeHy kirjoitti:ite vierailija reiska kirjoitti:- Nyt ei voi muuta sanoa kuin, että onpa hyvää savustettu meriahven. Voihan kaverit
Korruptiovapaita affenia!
VeHy kirjoitti: Se harmittaa, että vaikka kuinka luulisi tyttömateen ostavansa, niin mätiä sen sisältä ei löydy, se kun on sen verran kallista herkkua, että se myydään erikseen.
moxu kirjoitti:Turun Stockmannilta oli madetta saanut viime perjantaina ja varsin hyvää oli soppa, joka siitä valmistui.
Jotenkin se kuuluu tähän vuodenaikaan..
kritiikki kirjoitti:Madetta on ollut ainakin keskisessä suomessa hyvin saatavilla- ja hintakin mielestäni kohtuullinen. Tuossa 8-12- euroa/kg
Ja, että saataisiin tähän jotain muuten mateeseen liittyvää asiaa, niin toteaisin: Älkää Turkulaiset munatko mainettanne lopullisesti, että äänestätte sen ketkun Kanervan uudestaan eduskuntaan. Mieshän on liukkaampi - ja kiemurtelevampi, kuin made konsanaan koskaan.
Anteeksi matikka, että vertasin sinua Ilkka Kanervaan, sinulla sentään on suurta arvoa meille suomalaisille ihmisille, Kanervasta ei ole kuin haittaa...
PedroViti kirjoitti:kritiikki kirjoitti:Madetta on ollut ainakin keskisessä suomessa hyvin saatavilla- ja hintakin mielestäni kohtuullinen. Tuossa 8-12- euroa/kg
Ja, että saataisiin tähän jotain muuten mateeseen liittyvää asiaa, niin toteaisin: Älkää Turkulaiset munatko mainettanne lopullisesti, että äänestätte sen ketkun Kanervan uudestaan eduskuntaan. Mieshän on liukkaampi - ja kiemurtelevampi, kuin made konsanaan koskaan.
Anteeksi matikka, että vertasin sinua Ilkka Kanervaan, sinulla sentään on suurta arvoa meille suomalaisille ihmisille, Kanervasta ei ole kuin haittaa...
Tamperelaiset ovat aina olleet kovia neuvomaan turkulaisia, eikä kritiikki näytä tekevän poikkeusta. Ruokapalstalla kun ollaan niin meinasin lykätä tähän Tampereeseen, Turkuun ja vähän ruokaankin liittyvän rasvaisen ja puolilaittoman jutun, mutta ottaen huomioon, että tämä on perhesaitti lopetan lähetykseni tähän. Pasila, Porilaisten marssi!
kritiikki kirjoitti:Tamperelaiset ovat aina olleet kovia neuvomaan turkulaisia, eikä kritiikki näytä tekevän poikkeusta.
kritiikki kirjoitti:Ruokapalstalla kun ollaan niin meinasin lykätä tähän Tampereeseen, Turkuun ja vähän ruokaankin liittyvän rasvaisen ja puolilaittoman jutun, mutta ottaen huomioon, että tämä on perhesaitti lopetan lähetykseni tähän. Pasila, Porilaisten marssi!
kiritiikki kirjoitti:Juu, tuota, tarkoittaako tuo, että teittin mielestä Hra Pedro turkulaisten pitäisi äänestää Kanerva edelleen eduskuntaan.... Ei, ei, ei. Me Tamperelaiset äänestämme vaikka satakiloa mateita Kanervan penkille mieluummin. Olisi meinaan koko kansalle paree asia sekin.
kritiikki kirjoitti:Minä keitän madekeiton erittäin yksinkertaisella reseptillä nääs.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa