Typerin televisio-ohjelma

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Typerin televisio-ohjelma

ViestiKirjoittaja ite vierailija reiska päivämäärä 27.9.06 - 15:55

Mielestäni tämä on avaus sille. Ja se on Krisse show. Mitään sanomaton olevinaan itse-ironinen. Mutta se ei toimi mielestäni ja se on sitä paitsi erittäin tyhmä ajatellen katsojia. Tulee väkisinkin ottaa kapula ja vaihtaa kanavaa tai vaikka mennä suihkuun viilentämään ............... mitä kellekkin sitten on :?:
ite vierailija reiska
 
Viestit: 4272
Liittynyt: 12.3.04 - 10:16

ViestiKirjoittaja Vieraampi päivämäärä 28.9.06 - 15:33

Typerimpiä TV-ohjelmia ovat nämä ns. Tosi-TV-ohjelmat. Se totuudellisuus katoaa niistä heti siinä vaiheessa, kun joukko julkisuudennälkäisiä tyhjäpäitä pistetään yhteen johonkin keinotekoiseen (juuri sitä ohjelmaa varten "rakennettuun") ympäristöön tai tilanteeseen. Täyttä huuhaata TV-katsojien tyhmimmälle osalle suunnattuna.

Jos joku aloittaa keskustelun turhimmista julkkiksista, arvaatte varmaan näkemykseni siitäkin asiasta. :wink:
Vieraampi
 
Viestit: 1841
Liittynyt: 12.3.04 - 9:29

ViestiKirjoittaja kritiikki päivämäärä 5.1.07 - 21:34

:D Huomenna muuten meikämanne vilahtaa televiissiossa 9 aikaan vanginvartijan roolissan. Se on vaan vilahus että siinä mielessä.

:twisted: Sitä vaan että kun sitä nimimerkkiä on pidetty niin holtittomana keinona puhua, niin siellä se saattaa isän ja äitinkin antama nimimerkki vilahtaa ruuvussa.

Kakkosellan. Mutta, please, pitäkää kakaranne loitossa minusta.
kritiikki
 
Viestit: 3073
Liittynyt: 26.9.03 - 16:43
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja kritiikki päivämäärä 6.1.07 - 1:05

Vartin yli se taitaa tarkemmin ottaen tulla, se viuhahdus. Me näyttelijät emme niin kelloja tuijottele. Toista se on teillä eläkeläisillä ja muilla tuntityöläisillä.

Tämän ilmoitin puhtaasti siksi että nyt on tilaisuus saada selville oikea nimeni. Kukaan siitä ei tule hullua hurskaammaksi. Se on varmaankin satojen yritysten nimilistoilla markkinoinititarkoituksia varten.

Täällä on nimimerkeistä polemisoitu kyllästymiseen asti, joku jopa jankannut. Ei merkitystä, mutta tietenkin se mahdollistaa monia asioita. Mm. rikosrekisterin tutkimisen jne.

Noo'o sinä tietenkään mitään ole, mutta ei sitä koskaan tiedä. Me vanhat rikolliset olemme hyvin tarkkoja menneisyydestämme.

Vitsi, vitsi.
kritiikki
 
Viestit: 3073
Liittynyt: 26.9.03 - 16:43
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 6.1.07 - 2:00

Kuten huomaat, niin ei kokopäiväisen opiskelijankaan parane kelloja tuijotella. Aloitin juuri ensi viikolla alkavan intensiivikurssin ennakkotehtävän mutta taidan jatkaa sitä huomenna, eikun aamulla ja painun nyt pehkuihin. Ensi viikolla alkaa myös yrittäjäkoulutus, saas nähdä mitä näillä putkiaivoilla siitäkin ymmärtää.
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron