Oddasat !

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Oddasat !

ViestiKirjoittaja Iikka päivämäärä 24.11.05 - 9:37

Hävitin tv:ni ja lopetin lupamaksuni 4 vuotta sitten koska tarjonta oli/on kertakaikkiaan surkeaa. Nyt poikani painostuksesta päätin sortua digiboksin ostoon ja olen taas nöyrä lupamaksaja..

Kanavia on nyt peräti 10 (josta 2 mykkää) ja minun on pakko todeta, että tarjonta jatkuu edelleen valtavan surkeana. MUTTA: yksi ihana piristys on tarjolla jokaikisenä myöhäisiltana, nimittäin saamenkieliset tv-uutiset Oddasat, joka tulee NRK:n Karasjoen studiosta.

Mahtavaa. Minusta tuli kertaheitolla fani. Kiitos Yle!

http://www.yle.fi/yle24/oddasat.php?&ka ... tv-oddasat
Iikka
 
Viestit: 387
Liittynyt: 10.1.04 - 18:43
Paikkakunta: poistui palstalta 8.2.2006

Oddasat

ViestiKirjoittaja Pentti Naumanen päivämäärä 24.11.05 - 10:07

Hyvä Iikka,

Minä hävitin TV:n ja lopetin lupamaksut siinä vaiheessa, kun eurosport tuli taivaskanavilla maksulliseksi. En sen jälkeen ole hankkinut toosaa eikä digiä ole ikävä.
Jos oiken hyvä jääkiekkomatsi tulee, niin taloyhtiön kerhohuoneessa on apparaatti. Katsominen ottaa sielläkin voimille ellei matsi ole hyvä.

Niin että silleen
Pentti Naumanen
 
Viestit: 1745
Liittynyt: 11.11.05 - 23:26
Paikkakunta: Ahlainen/Pori

ViestiKirjoittaja Iikka päivämäärä 25.11.05 - 15:21

Vaikka minulla nyt onkin taas tösö, tuon digiboksin ansiosta, katson edelleen olemattoman vähän tv-ohjelmia. Ei siksi, että se olisi jotenkin hienoa olla katsomatta tv-ohjelmia vaan pelkästään siksi, etteivät roskaohjelmat kiinnosta (ja muuta on vähän tarjolla). Sitä vastoin huomasin, että pääsen kuuntelemaan useita radiokanavia digiboksin kautta.

Asuin aiemmin sellaisella alueella, jossa ruotsinkielinen radio kuului ja se oli hauskaa vaihtelua. Pitkään harmitti kun FSR:ä ei täällä pohjoisessa olluna. Hienoa, että nyt pääsen taas kuuntelemaan kaffekvarnen ym.
Iikka
 
Viestit: 387
Liittynyt: 10.1.04 - 18:43
Paikkakunta: poistui palstalta 8.2.2006


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron