Peiliradio ja keskustelut

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Peiliradio ja keskustelut

ViestiKirjoittaja timoh päivämäärä 15.6.06 - 22:35

Olen ryhtymässä rintamakarkuriksi. Olen jo virittänyt kakkosradioni Radio Peilin taajuudelle, ja jahka se rupeaa kuulumaan lyhytaalloilla niin ykkönen jäänee hyvin vähille. Mitenköhän nämä keskustelupalstat jatkossa toimivat kun samoja ohjelmia pyörii eri kanavilla? Olemmeko jatkossa eri jengiä? Ja tuleeko tälle uudelle jengillemme omat palstansa?

P.S miten näitä radiokanavien nimiä oikein pitäisi kirjoittaa ilman että teksti näyttäisi 13-vuotiaan yhdyssanavammaisen tai tai ameriikansiirtolaisen kirjoittamalta?
timoh
 
Viestit: 10
Liittynyt: 4.11.04 - 21:27

Re: Peiliradio ja keskustelut

ViestiKirjoittaja vehy_2 päivämäärä 16.6.06 - 9:48

timoh kirjoitti:Mitenköhän nämä keskustelupalstat jatkossa toimivat kun samoja ohjelmia pyörii eri kanavilla? Olemmeko jatkossa eri jengiä? Ja tuleeko tälle uudelle jengillemme omat palstansa?

Kyllä tämä palsta on aina ollut avoin kaikenlaisten ohjelmien ja kanavien kuuntelijoille, leffafriikeille, oluen ystäville, vallankumouksellisille ja vastasellaisille. Ja esimerkiksi Novaa on lyöty kuin vierasta sikaa eikä se tietääkseni kuulu Ylen kanavavalikoimaan. Itse olen kehunut Maikkarin ja Nelosen elokuvia silloin kun aihetta on ollut. Ja Teemasta puhumattakaan.
Taanila on saanut oman osansa siitä riippumatta millä kanavalla hän esiintyy.

Olet aika uusi, vasta 8 viestiä. Älä ujostele, anna palaa!
vehy_2
 
Viestit: 54
Liittynyt: 14.5.06 - 23:06
Paikkakunta: Riihijärvi

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 22.6.06 - 13:19

Tämä palsta taitaa lisäksi olla ainoa Ylen ylläpitämä radiopuolen keskustelu ja palveleepa se nykyäänkin audiomediaa melko laajassa mittakaavassa -ongelmanaan vain monesti vähälukuinen aktiivisuus Pasilanmäen puolella. Jos Ylen Peilin ohjelmisto tulee omaan nettiosoitteeseensa (ja miksei muka tulisi, sitähän tämä popcasting-palvelun kehittäminen aivan selkeästi on), olisi enemmän kuin loogista linkittää tuolta sivustolta myös tälle palstalle.
Toisaalta palstaa kyllä luetaan Ylen uusien medioiden toimituksessa, joten sielläkin varmasti ollaan tietoisia erinäisistä asioista liittyen niin radioon kuin muihinkin käsiteltyihin asioihin...

Peilin kohdalla on mielenkiintoinen kysymys myös se, kuinka iso osa nykyisestä Ykkösen ja Q:n ohjelmasta löytää tiensä jatkossa sinne. Ainakin yhteiskunnalliset keskusteluohjelmat ja syvähaastattelut löytänevät. Mielenkiintoista on siis sekin, millaiselta Peilimateriaalista tyhjennetty Ykkönen vastaisuudessa kuulostaa..?
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron