Maksukanavien vapautus - k a a p e l i m a f i a a vastaan

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

ViestiKirjoittaja Vieraampi päivämäärä 7.1.08 - 15:38

VeHy kirjoitti:Nyt kun haaveillaan kännykkätelevisosta ja ties mistä muista ihmevekottimista, niin sellaisen hallussapito on kohta luvanvaraista. Ei ole kysymys siitä, että katseletko tai haluaisitko katsella vaan siitä, että esimerkiksi puhelimeesi on katselumahdollisuus ympätty ja silloin joko maksat tai itket ja maksat.


Eipä noita kännykkätelkkareita ole pakko ostaa. Halvempaahan se on ostaa kännykkäkännykkä, jossa ei ole noita turhanaikaisia ominaisuuksia/omituisuuksia.
Vieraampi
 
Viestit: 1841
Liittynyt: 12.3.04 - 9:29

Pessimistin pahantahtoinen ennustus.

ViestiKirjoittaja d(ee)p päivämäärä 7.1.08 - 16:35

VeHy kirjoitti:...esimerkiksi puhelimeesi on katselumahdollisuus ympätty ja silloin joko maksat tai itket ja maksat.

Ja kun se vehje sitten on lopulta pakko ostaa, ne näkyohjelmat ovat mainosrahoitteista potaskaa.
(i have nothing to write & i am writing it)
Käyttäjän avatar
d(ee)p
 
Viestit: 400
Liittynyt: 18.1.07 - 12:36
Paikkakunta: Teksas

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 7.1.08 - 22:35

Vieraampi kirjoitti:Halvempaahan se on ostaa kännykkäkännykkä, jossa ei ole noita turhanaikaisia ominaisuuksia/omituisuuksia.

Niinhän se olisi, mutta kohta et saa peruspuhelimia muualta kuin kehitysmaiden basaareista.
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

ViestiKirjoittaja Vieraampi päivämäärä 8.1.08 - 9:25

VeHy kirjoitti:
Vieraampi kirjoitti:Halvempaahan se on ostaa kännykkäkännykkä, jossa ei ole noita turhanaikaisia ominaisuuksia/omituisuuksia.

Niinhän se olisi, mutta kohta et saa peruspuhelimia muualta kuin kehitysmaiden basaareista.


Miksi ei saisi? Saa niitä nytkin, vaikka yrittävät kaupitella turhanaikaisia 3g-pelejä. Ostajista se on pitkälti kiinni, mitä tarjolle tulee. Kun riittävän suuri joukko toteaa, ettei tarvitse telkkaria puhelimeen, niin kyllä niitä telkkarittomia puhelimia on kaupan. Aivan samalla tavalla se kännykkäkauppakin ohjautuu kuin mikä tahansa muukin kauppa. On ruokakaupoissa, huonekalukaupoissa yms. edelleenkin halpatuotteetkin myynnissä, vaikka jotkut valmistajat haluaisivat myytäväksi vain hienoja ja kalliita tuotteita.
Vieraampi
 
Viestit: 1841
Liittynyt: 12.3.04 - 9:29

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 8.1.08 - 12:48

Vieraampi kirjoitti:Ostajista se on pitkälti kiinni, mitä tarjolle tulee. Kun riittävän suuri joukko toteaa, ettei tarvitse telkkaria puhelimeen, niin kyllä niitä telkkarittomia puhelimia on kaupan.
Tässä on avainsana tuo riittävän suuri joukko, kuinka suuri sen pitää olla?. Jos pitää tehdä edes kohtuullisen suuri erä tuotantolinjojen valtatuotteista eroavia tuotteita, niin niiden hinta nousee jyrkästi. Yksi ratkaisu on tietenkin tehdä sitä yhtä televisiopuhelinta suurina sajoina ja katkaista pari lankaa sisuksista siten, että televisio pimenee.

Vieraampi kirjoitti:Aivan samalla tavalla se kännykkäkauppakin ohjautuu kuin mikä tahansa muukin kauppa. On ruokakaupoissa, huonekalukaupoissa yms. edelleenkin halpatuotteetkin myynnissä, vaikka jotkut valmistajat haluaisivat myytäväksi vain hienoja ja kalliita tuotteita.
Just niin. Jos elät yksin ja 200g jauhelihapaketti olisi juuri sopiva yhden päivän tarpeiksi, niin mistä sen saat ostaa? Tarjolla on vaan 400g, 700g ja 1kg paketteja. Osta sellainen, käytä siitä se mitä käytät, loput voit syödä tai säästää ihan mielesi mukaan. Jos kauppa on suuri, niin siellä voi olla myynnissä irtojauhelihaa mutta hintakin on sitten toinen eikä tavarakaan ole välttämättä samaa.
Ja jos haluat ostaa kanasuikaleita ilman marinadia, niin sen löytyminen voi olla onnenkauppaa. Kaupassa on vaan marinoitua ja kauppias vastaa kysyttäessä, että ei meidän kannata pitää marinoimatonta, kun kaikki ostavat marinoitua.
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

Edellinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron