Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus
albur smith kirjoitti:Täytyy myöntää, että olen erittäin karvaasti pettynyt
Jörö kirjoitti::oops: Onpa tosiaan iso moka, sillä itse käytän OpenOfficea WinAmpia ja muita jotka eivät ole missään yhteydessä Mörkösoftiin.
Jorma Lindqvist kirjoitti:AaAaCeet sun muut OgWorbikset unohtuvat, kun noita sivuja plaraa. Niillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä, kun ääninäytteet ovat ajalta ennen tietokoneääntä ja kaiken maailman koodekkeja.
VeHy kirjoitti:Mac-yhteisöä yhdistää ennenkaikkea se, että he saavat joka välissä mollata ja morkata Windowsia ja Microsoftia. Okei, en minäkään kaikesta win-maailmassa pidä, jotakin suorastaan inhoan, mutta käytän MS-tuotteita kun parempaakaan ei ole (kuka kuiskasi Linux?).
Puutarhaharrastajana Mac on minulle hiukan niinkuin biodynaaminen viljely, uskontoa lähentelevä salatiede, joka saa joiden harrastajien käsissä oman puutarhan kukoistamaan. Mutta ei se kukoista näiden steinerilaisten metodien vuoksi vaan siksi, että he todella rakastavat ja hoitavat kasvimaitaan niin paljon, että ne tuottavat loistavaa satoa siitä huolimatta.
albur smith kirjoitti:miksi ihmeessä on valittu kaupallinen, kaikkea muuta kuin avoin
Jorma Lindqvist kirjoitti:AaAaCeet sun muut OgWorbikset unohtuvat, kun noita sivuja plaraa. Niillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä, kun ääninäytteet ovat ajalta ennen tietokoneääntä ja kaiken maailman koodekkeja.
Tuija Aalto kirjoitti:wma - formaatissa on riittävän hyvä drm-suojaus, mikä sallii meidän jatkossa neuvotella nettiesitysoikeuksia sellaisillekin sisällöille, joita emme aikaisemmin ole saaneet laittaa nettiin
k-meleon kirjoitti:kerrotko, mistä on kyse DRM:ssä?
Tuija Aalto kirjoitti:DRM (digital rights management) - suojauksen tarkoituksena on estää sisällön luvaton kopiointi ...
VeHy kirjoitti:Vanhoissa äänitteissä äänenlaatu ei taida olla kovin kummoinen. Jos sellaisen ohjelman nauhoittaa äänikortin analogisesta stöpselistä, niin huomaako siinä mitään eroa? Sellaisessa kopiossa ei varmaan mitään suojauksia enää ole?
ymmärsinkö oikein, että käytännössä sinunkin käytössäsi olevilla laitteilla/ohjelmistoilla pystyisi sisältöjä katsomaan/kuuntelemaan ja kyse on nyt lähinnä periaatteesta?
Kaikkia Windows Media -tiedostoja ei välttämättä ole mahdollista toistaa Linuxissa ja Macintoshissa.
YLE on kaupallisesti ja poliittisesti riippumaton: toiminta rahoitetaan yleisöltä kerättävillä tv-maksuilla, ei mainostuloilla eikä valtion budjetista. Ohjelmistossa pyritään tasapuoliseen käsittelytapaan ja puolueettomuuteen.
YLE tuottaa ohjelmia kaikille yleisöryhmille ja myös pienet yleisöt huomioidaan. Esimerkkejä merkittävistä mutta suhteellisen pienten yleisöjen ohjelmistoista ovat esimerkiksi lastenohjelmat, kulttuuri-, tiede- ja opetusohjelmat sekä hartausohjelmia.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa