Vietä Väsyneitten Muistopäivää jos jaksat

Muista aiheista

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Vietä Väsyneitten Muistopäivää jos jaksat

ViestiKirjoittaja PedroViti päivämäärä 15.11.11 - 19:08

Mnää en jaksa. Mun piti tehdä jotain, mutta se meni läskiksi kun siesta iski päälle ja siestan jälkeen en tunnetusti ole kovinkaan aikaansaapa, en ainakaan jos homma ei ole mieleiseni. Nii juu mun piti siivota, mutta kuten arvannette, päätin keittää ensin teetä ja söin äskön tsajun kanssa jotain väsyttävää joten nyt on suuri kysymys, että jaksanko valvoa niin kauan, että nukahdan.
Viime yö meni täysin plörinäksi eli pipariksi kun päiväunet jäi ottamatta ja illalla olin liian väsynyt enkä tietenkään saanut unta. Kaikenlaisia fyysisiä oireita vaan pukkasi pintaan hien ohella ja ikävä kyllä tiedän liikaa vaihtoehtoja joihin nuo oireet sopivat kuin nakutettu. Tein kaikki hemmetin testit joita kotona voi itselleen tehdä ja totesin olevani loistavassa kunnossa...ei vaan tuntunut yhtään siltä.
Siinä aamuyön tunteja valvoessani ajattelin, että liikunta ja raitis ilma tekevät tunnetusti hyvää rauhattomalle mielelle ja miehelle, eikös se vatikaanin pellekin suosittele pitkiä kävelylenkkejä ja kylmiä suihkuja. Mjoo, ottaisi vaan ne itse vaikka tuskin se on rauhaton eikä varsinkaan mies.
No, mää ajattelin sitten että pukeudun nopeasti verkkareihin ja nyrkkirautaan ja tungen taskun täyteen kolikoita. Eikä muuta kuin steissille ostamaan pari lihapiirakkaa, mutta sit mää kelasin, et sielt voi tulla mukaan jotain muutakin piirakkaa ja jätin menemäti. Son jämpi näin.
Jos mää oisin tienny aamulla ja jos mää oisin jaksanu niin olisin vaatinu huoltomiestä hilaamaan lipun salkoon näin väsyneitten päivän kunniaksi. Liputetaan sitä pienemmistäkin syistä kuten nyy tuo svenskadagen. Tikulla pihalle, toivoo väsynyt Vanha!
PedroViti
 
Viestit: 1153
Liittynyt: 26.8.08 - 12:23

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron