Radionkuuntelija halutaan hukata..?

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä 19.11.03 - 20:40

Mutta onkos tämä perinteisen yleisradiotoiminnan alasajo pelkästään meikäläistä toikkarointia? Vai liittyykö tämä yleispohjoismaisiin, -eurooppalaisiin tai -maailmallisiin kehityskulkuihin? Yrittävätkö muidenkin maiden yleisradiot pitää yllä yhä useampia radiokanavia yhä vähemmällä rahalla?

Rolf Brunkeberg
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Mr.K.A.T. päivämäärä 20.11.03 - 3:13

Anonymous kirjoitti:Mutta onkos tämä perinteisen yleisradiotoiminnan alasajo pelkästään meikäläistä toikkarointia? Vai liittyykö tämä yleispohjoismaisiin, -eurooppalaisiin tai -maailmallisiin kehityskulkuihin? Yrittävätkö muidenkin maiden yleisradiot pitää yllä yhä useampia radiokanavia yhä vähemmällä rahalla?

Rolf Brunkeberg

Dx-harrastajien lehteä satuin selailemaan ja Amerikassa on nyt rävähtänyt entistä kaupallisemmaksi. Ennen sai mediayhtiö omistaa vain 7 radioasemaa, nyt saa lainmuutoksen jälkeen vaikka tuhat. Nyt ne tuhat keskittyy saman yhtiön alle, joka tekee entistä kaupallisemmin samaa vielä 1-viivaisempaa kökköä siinä kun ennen asemalla oli enemmän paikallisväriä ja löysempi tahti jne.
Mr.K.A.T.
 
Viestit: 2
Liittynyt: 20.11.03 - 2:11

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 19.11.04 - 16:17

Tämä ja tuo:
http://chat.yle.fi/yleradio1/keskustelu ... 04&start=0
...voitaisiin varmaan yhdistää..?

-------

Tämä viestiketju on lukittu. Keskustelua aiheesta jatkuu nimimerkki moxun ehdottamassa viestiketjussa ("Mitä odotat hyvältä radiokanavalta?").

Nettitoimitus
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Edellinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron