Tämä keskustelupalsta hiljenee

Muista aiheista

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja Nettitoimitus päivämäärä 28.5.12 - 11:34

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin keskustelu tällä palstalla loppuu pian. Uusia jäseniä ei palstalle enää hyväksytä. Vanhat jäsenet voivat jatkaa kirjoittelua kesäkuun 18. päivään saakka. Sen jälkeen uusien viestien kirjoittaminen ei enää onnistu.

Pastalle kirjoitetut viestit eivät katoa. Palsta tallennetaan Ylen "vinttiin" (http://yle.fi/vintti/). Vanhoja viestejä voi siis edelleen lukea myöhemminkin.

Tämä keskustelupalsta suljetaan, mutta ei se keskustelua estä. Monista Radio 1:n ohjelmista voi keskustella Radio 1:n sivustolla. Radio 1:n sivuille jätetyt uusimmat kommentit löytävät täältä. Radio 1:n Facebook-sivu on Facebookin käyttäjien saavutettavissa ja Radio 1 on esillä myös Twitterissä. Osallistua voi myös Ylen erilaisiin keskusteluihin.

Yle Radio 1 kiittää kaikkia keskustelijoita!

Nettitoimitus

Linkkejä:
Yle Radio 1:n nettisivut
Yle Radio 1:n sivujen uusimmat kommentit
Yle Radio 1 Facebookissa
Yle Radio 1 Twitterissä
Ylen keskusteluja
Käyttäjän avatar
Nettitoimitus
Moderaattori
 
Viestit: 134
Liittynyt: 26.9.03 - 12:38

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 28.5.12 - 12:07

Arvasihan tuon. Anti mennä sitten vaan.
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 28.5.12 - 12:23

Ihmeen kauan tässä menikin. Eipä sitten mitään ihmeempiä, kepeät mullat tänne ja yle.fi-keskusteluissa ainakin minä jatkanen.
Ne ovat kaikki
sitä puhetta
joka päivänkin jo
täytyy ymmärtää
(Hannu Mäkelä: Yö soittaa, säv.Säde Rissanen 2007)
___________________________________
Mikko-Oskari Koski
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 28.5.12 - 12:34

Olen pikkuhiljaa vetäytymässä muiltakin palstoilta vanhojen talojen keskusteluista lukuunottamatta. Facebookkin on jo menettänyt alun kiinnostavuutensa.
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja Vieraampi päivämäärä 28.5.12 - 17:13

Hiljenemään päinhän tuo on jo jonkin aikaa ollutkin. Niin moni on laiskistunut (minä mukaan lukien) tai muuttanut muualle. Moniko keskustelija on viimeisen viikon aikana jättänyt tänne kommenttinsa?
Vieraampi
 
Viestit: 1841
Liittynyt: 12.3.04 - 9:29

Ikiliikkuja keksitty?

ViestiKirjoittaja Arvo Konservatiivi päivämäärä 28.5.12 - 18:43

Tämän forumin mullat todellakin tulevat olemaan kevyet: kaikki kylän koirat pääsevät sanomisiamme haukkumaan, kun koko foorumi jää jälkipolvien naurettavaksi. Sopii minulle, en häpeä tai kadu kuin muutamaa epätarkkaa letkautustani.

Nettitoimitus kirjoitti:Monista Radio 1:n ohjelmista voi keskustella Radio 1:n sivustolla. Radio 1:n sivuille jätetyt uusimmat kommentit löytävät täältä.


Tuolla http://yle.fi/radio1/ sivulla tosiaan on linkki Keskustelupalsta, joka ohjaa takaisin tälle foorumille.

Ikiliikkuja?

Pienen kaivelun jälkeen löysin myös toisen, Keskustelut-linkin: http://yle.fi/keskustelut/

Sitä kai tarkoitettiin.

Mitä tulee hiljenemiseen, niin - kuten on jo huomautettu - hiljenemistä on tapahtunut jo pitkään. Veikkaisin, että tulevaisuuden keskustelututkijat, sikäli kuin tämän foorumin Yle-vintiltä löytävät, tulevat toteamaan, että kaksi askelta johdatti foorumin kuoleman kierteeseen: "pakollinen rekisteröityminen" ja puoluepolitikointi. Henkilökohtaisesti olen hyväksynyt molemmat, mutta selvästikin eräät kannaltani kiintoisimmista keskustelijoista vaikenivat viimeistään jälkimmäisen muutoksen myötä.

Asia vain näyttää olevan niin, että avoimen jäsenkirjapoliittinen keskustelu kuuluu poliittisen riitelyn foorumeille. Yleiskulttuuriset keskustelut on käytävä omilla foorumeillaan.

Katselin hieman noita http://yle.fi/keskustelut/ -sivuja. Sanokaamme, että on aivan kiintoisaa nuorison ja vanhusten olevan samassa kyberavaruudessa (kyllä vain, vilkaisin Abitreenejäkin). Oma nimimerkkini ei mahdu yle-passiin, joten näillä näkymin en ole mukana. Minulle nämä pari käyttämääni foorumia ovat riittäneet. En kaipaile suuren maailman foorumeille, mutta ylekeskusteluja voisi olla hupaisaa jatkaa. Pitäisi vain keksiä lyhyempi nimimerkki. Valitettavasti mikään ei kaltaistani arvokonservatiivia luonnehdi yhtä hyvin kuin nykyinen.

Yllättävää tai ei, Moxu on näemmä ollut sangen aktiivinen tuolla uudellakin sivustolla. Mikä on kokemuksesi keskustelusta, Moxu, kommentoidaanko ja vastaillaanko aktiivisesti ja asiallisesti?
t: Arvo

Perussuomalaisten syvästi halveksima maailman parantaminen alkaa epäkohtien osoittamisella.
Arvo Konservatiivi
 
Viestit: 1338
Liittynyt: 20.7.04 - 9:30
Paikkakunta: Muuramen kaupunki

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 28.5.12 - 20:47

Olen näköjään rekisteröitynyt keväällä 2004 ja sen jälkeen saanut aikaan pikkuista vaille 7000 viestiä, tähdellistä asiaa niistä vain pienessä osassa. Viestejä lienee enemmänkin sillä muistelen kirjoitelleeni jo ennen rekisteröitymispakkoa milloim milläkin nimimerkillä.

Välillä palstalla on ollut aika vilkastakin kun muutama hörhö on potkaissut pyörään vauhtia. Hörhöihin en suinkaan laske mukaan Naumasen Penaa, josta sain hyvän ystävän jonka kanssa kävimme kalassakin Ahlaisten joella ja Porin edustalla. Emme suinkaan olleet aina asioista ja niiden tilasta samaa mieltä mutta viihdyimme silti yhdessä. Valitettavasti vaikea sairaus vei hänet. Hautajaisiin en päässyt mutta tänä kesänä yritän ehtiä käymään Porissa ja viemään kukkia hänen haudalleen.

Kiinnostaisi tehdä tarkempi analyysi kaikesta siitä mitä täällä olen kannattanut ja toisaalta vastustanut. Onkohan sellaisia aiheita joille olen tehnyt molempia. Ainakin tuulivoima on sellainen, ilmainen energia toki kannattaisi kerätä talteen mutta kun ilman mittavaa valtiovallan tukea se ei tule koskaan olemaan kannattavaa. Ydinvoimaa toki kannatan, mutta en kritiikittömästi. Ja Natoon, vapaiden ja demokraattisten valtioiden liittoon pitäisi liittyä mahdollisimman nopeasti.

Kun ystävämme lasser tykkää tehdä tilastoja kaiken sorttisista asioista, niin voisiko hän koota luettelon muutaman viime aikoina aktiivisena olleen nimimerkin kirjoitteluista?
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja moxu päivämäärä 29.5.12 - 0:27

Yle.fi keskustelut on vielä itseään hakeva, kehittyvä palvelu, jossa olisi toivottavaa saada piankin yksi uusi osa-alue. Nimittäin tämä täälläkin elänyt "Radio ja muut mediat". Ohjelmakohtaisia keskustelulankoja ei tuonne kaivata niinkään (ne hoidettakoon ohjelmien omissa blogeissa), mutta yleispiirteistä juttua radiokanavista ja mediakritiikistä laajemminkin on aika vaikea kuvitella sijoitettavaksi muualle. YleXin oma keskusteluhan siellä on ja Radio Suomen alueillekin varattu tilaa, joten mikä estäisi tuomasta tätä palvelua myös Ykkösen, Klassisen ja Yle Puheen asiakkaille?
Keskustelualueen ajankohtaissektorilla ei ole mahdollista avata uusia keskustelulankoja, mutta ihan riuskoja mielipiteitä siellä ajoittain lentää toimitusten avaamistakin aiheista. Olen tähän asti ollut siellä aika passiivinen, mutta ilmeisesti jatkossa mediakriittiset kirjoitukseni päätynevät sinne, varmaan jotkut yhteiskuntateematkin. Teatteri- ja omien musisointijuttujeni uusi koti on vielä hakusessa, poislukien tietysti ne, joista joku Kulttijulkaisu on valmis maksamaan.
Ne ovat kaikki
sitä puhetta
joka päivänkin jo
täytyy ymmärtää
(Hannu Mäkelä: Yö soittaa, säv.Säde Rissanen 2007)
___________________________________
Mikko-Oskari Koski
Käyttäjän avatar
moxu
 
Viestit: 4612
Liittynyt: 29.9.03 - 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja arvieno päivämäärä 29.5.12 - 6:53

Noo, hiljaistahan täällä on ollut jo kauan eikä kunnon mielipiteidenvaihtoa tunnu syntyvän enää mistään. Ei tässä taida paljoa menettää. Vanhat mielipideautomaatit ovat jo aiemmin siirtyneet Usarin, Hesarin tai iltapäivälehtien kaltaisille poleemisille palstoille ja onelinereitä postaavat ovat kai ihastuneet twitteriin. Asiakeskustelu voi suunnilleen yhtä huonosti kuin Ylen asiaohjelmat nyt...
http://arvieno.com/
arvieno
 
Viestit: 1116
Liittynyt: 28.9.03 - 23:39

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja Kallion Reiska päivämäärä 29.5.12 - 10:57

Adioos!! ainostaan tulee ikävä muutamien tuttujen jutut,mutta löytäähän noita keskustelusivuja pilvin pimein.Enhän ole sivuilla kirjoitellut viime aikoina,vaan käynnyt silloin tällöin lukemassa toisten tekstejä.

Olihan se aikanaan hauskaa,mutta todella hyvästi.Kallion Reiska
Kallion Reiska
 
Viestit: 327
Liittynyt: 26.9.03 - 11:23
Paikkakunta: Helsinki

Hiljainen kylätie

ViestiKirjoittaja nimiErkki päivämäärä 29.5.12 - 12:12

Kiitos kaikille foorumilaisille! VeHylle, arvienolle, moxulle, Reunas-Lasselle, Kallion Reiskalle, kritiikille, Vieraammalle... ja Salosen Marjalle erityisen lämpimät terveiset! * Tykkään * Missä on Puliukko? Sitten Nakkilan kirkon vaiheille Lindqvistille intoa harrastusten ja aktivitettien pariin! Terveisiä kasi-kettuselle, kiitos ja jaksamista!

Kiitokset myös ylläpidolle! Hyvä, että keskustelut jäävät vintille luettavaksi, mahtavatko viestien urlit pysyä samoina - eli toimivatko viesteihin tehdyt linkit? Ajattelen lähinnä foorumin sisäisiä linkkejä sekä google-näkyvyyyttä.

Ehdotan, että jokainen kaivaa omista menneistä postauksistaan itselleen tärkeimmän (tai vaikka pari), ja kopioi sen muille. Perustetaan vaikka jäähyväisketju "Kauneimmat sähkö-postit", (väliviiva kunnioituksena Pulikselle). Siihen voisi myös postata poislähteneiden parhaita paloja, kun he itse eivät sitä voi.

Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että foorumin keskustelija VastaMyrkky, vuosina 2003-2007, oli Pekka-Eric Auvinen. Hänen tekstejään lukemalla voimme osaltamme yrittää ymmärtää random killer -boomia, joka on saavuttanut Suomen. Taustatekijöitä on useita, mutta populaarikulttuurin ja median merkitys tuntuu vieläkin olevan tabu. Pinnansa polttavia - kilahtaneita - ihmisiä on ollut maailman sivu, mutta eri aikojen amok-juoksuja ja nuorten werthereitten kärsimyksiä - tai niiden aikaansaamaa toimintaa - johdattaa aina ajan henki. Hyvinkään ampuja ei osaa selittää tekoaan, koska tekijä ei ollut hän itse, vaan me kaikki jotka halusimme sitä. Onhan makaaberia, kuinka media virkistyy tälläisissä tapauksissa kuin paahteessa kuivunut puisto vesisateen jälkeen. Ja tietenkin myös poliitikot saavat viisitoistaminuuttisensa siinä kuin itse ampujakin.

Kummallisia ihmisiä on ollut maailman sivu. Jos olet hieman erilainen kuin muut, olisi tärkeää, että saat olla sitä jollakin rakentavalla tavalla - tavalla jolla saat, jos et välttämättä muiden hyväksyntää, niin ainakin itsesi ja lähimpiesi silmissä koet tekeväsi jotain hyödyllistä. Tätä ei kulttuurimme nykyään tue. Voi, kunpa Karamazovin veljeksiä luettaisiin samalla innolla kuin amerikkalaisia muka ironisia roskasarjoja seurataan. Voi teitä, nuoret dimitrit ja aljoshat! Voi meitä kaikkia! Jumala meitä armahtakoon.

Vie VeHy Naumas-Penalle nimiEkiltäkin terveisiä!

P.S. Natoon ei mennä. Kannatus oli viime gallupissa jo niin pieni, ettei siitä ollut edes uutiseksi. Tärkeintä on Nato-keskustelu!
Käyttäjän avatar
nimiErkki
 
Viestit: 825
Liittynyt: 26.9.03 - 17:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja ite vierailija reiska päivämäärä 29.5.12 - 17:15

Kiitos teille kaikille "hyvistä väittelyistä" :mrgreen: :wink:
-ADIOS
ite vierailija reiska
 
Viestit: 4272
Liittynyt: 12.3.04 - 10:16

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja nimiErkki päivämäärä 29.5.12 - 18:49

k-meleonille myös kiitoksia ja terveisiä! ite vierailija reiskalle kiitos hymiöiden käytöstä ja aktiivisuudesta :roll: ! Arvo Konservatiiville kiitoksia hötkyilemättömyydestä!
Käyttäjän avatar
nimiErkki
 
Viestit: 825
Liittynyt: 26.9.03 - 17:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tämä keskustelupalsta hiljenee

ViestiKirjoittaja Arvo Konservatiivi päivämäärä 3.6.12 - 9:58

Kiitos vastauksessa!
moxu kirjoitti:Yle.fi keskustelut on vielä itseään hakeva, kehittyvä palvelu, jossa olisi toivottavaa saada piankin yksi uusi osa-alue. Nimittäin tämä täälläkin elänyt "Radio ja muut mediat". Ohjelmakohtaisia keskustelulankoja ei tuonne kaivata niinkään (ne hoidettakoon ohjelmien omissa blogeissa)

Minua inhottaa ajatus, että kuulijat yritetään lokeroida ohjelmablogien ahtaisiin erityisalaselleihin. Keskustelukäsite sisältää latinapohjaisissa kielissä sen, että keskustelussa on sivuttaisliikettäkin. Se ei etene kuin raiteilla.

Riikka Hänninen kirjoitti (HS 1/6), että näkövammaiset heitettiin ulos Ylen Areenalta: näkövammainen ei tuoreen uudistuksen jälkeen pysty enää Areenaa käyttämään!
Riikka Hänninen kirjoitti:Kokonaisen käyttäjäryhmän sulkeminen pois julkisen palvelun piiristä näin rikeästi vaatii jo toimenpiteitä. On täysin mahdollista suunnitella kaikille saavutettavia nettisovelluksia. Sen estävät ainoastaan ahneus ja piittaamattomuus. Muut syyt ovat tekosyitä.

Olen samaa mieltä. Ottakaa ihmiset kansanedustajiinne yhteyttä!

Eduskunnan on nyt ryhdistäydyttävä ja pantava Yleisradio ruotuun: asiaohjelmisto kunniaan, eri vastaanottajaryhmien huomioiminen kunniaan. Viihdepuppuun satsaaminen pannaan.

On kuin Yleisradioon olisi hiipinyt vuosituhannen vaihteen jälkeen hiljalleen voimistuva eetos, että kansalainen ei jaksa kuunnella asiaa, joten tarjotaan heille aina vain enemmän viihdykettä: soita meille -"vuorovaikutusta", keskustellaan mistä vain muttei reaalimaailmasta -puhevirtauksia, joissa molemmissa radioäänet pääsevät helpommalla kuin entisajan toimittajat.

Jokainen on jatkossa Yleisradion maksumies, joten kuulija- ja kastsojalukuihin tuijottaminen on lopetettava. "Vähemmän mutta laadukkaampaa" olkoon Yleisradion motto (mieluummin kuin "suurin ja suosituin").

En lähetä vielä terveisiä enkä kiitoksia kellekään - paitsi kaikille! - kun foorumilla on elinaikaa vielä jokunen viikko.
t: Arvo

Perussuomalaisten syvästi halveksima maailman parantaminen alkaa epäkohtien osoittamisella.
Arvo Konservatiivi
 
Viestit: 1338
Liittynyt: 20.7.04 - 9:30
Paikkakunta: Muuramen kaupunki

Tämä keskustelupalsta hiljenee - mutta me emme!

ViestiKirjoittaja k-meleon päivämäärä 3.6.12 - 20:53

Eiköhän me poijjaat ja tytöt nähdä siellä Ylen Isolla Vorumilla joskus myöhemmin...? En ole vielä koettanut rekisteröitymistä ja varmastikaan en tule käyttämään tätä pöhköä k-meleion -nimeä vaan olen ihan rrreilusti Kalle Me... k-meleion oli virhe, kun tarkoitus oli käyttää tätä salasanana mutta vähän hoopoilin... Vaan eipä ollut 1. eikä vika kerta.

Kiitoksia kaikille ja terveisiä täältäkin ihan jokaikiselle säätyyn katsomatta, muistetaan lämmöllä Liisaa ja muita poismenneitä. Spetsialterkut Kallioon Marjalle ja Reiskalle!
The clash of ideas is the sound of freedom. -Lady Bird Johnson
Käyttäjän avatar
k-meleon
 
Viestit: 3780
Liittynyt: 2.5.04 - 20:48

Seuraava

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron