YLE:n uusi toimitusjohtaja Lauri Ihal..anteeksi Kivinen.

Radiosta, televisiosta, lehdistä, internetistä ja muista medioista. Mediakritiikki

Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus

Re: YLE:n uusi toimitusjohtaja Lauri Ihal..anteeksi Kivinen.

ViestiKirjoittaja Marja Salonen päivämäärä 20.12.10 - 19:37

Oman suhtautumiseni vinouden uuteen johtajaan selittää hänen taustansa yhtiössä Nokia Siemens Networks. Kyllä suuren firman täytyy osata arvella, että sellainen maa kuin Iran käyttää heiltä ostettua tietotaitoa kansalaistensa salakuunteluun. Tekniikka sinällään voi olla puhdasta mutta sehän on tehty käyttöä varten. Näinhän jokaisen aseen keksijä voisi pestä kätensä muka tietämättömyyttään.
tähystyspaikkana Kallio
Käyttäjän avatar
Marja Salonen
 
Viestit: 3274
Liittynyt: 26.9.03 - 19:11
Paikkakunta: Helsinki

Re: YLE:n uusi toimitusjohtaja Lauri Ihal..anteeksi Kivinen.

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 17.3.11 - 16:17

Markkinointi&Mainonta: Kivinen tekee Ylestä halpahallia

Nyt Kivinen on antanut ulos linjauksiaan Ylen jatkosta ja lyhyen artikkelin perusteella niitä on vaikea arvioda tarkemmin, mutta hiukan minua kylmää. Taas ollaan suuntautumassa nuoriin aikuisiin, joille tuntuu olevan novaa muutenkin ihan tarpeeksi. Kevyiden ohjelmaformaattien suosiminen ja puheen lisääminen luultavasti tarkoittaa lisää lätinää ja löpinää. Minä kaipaisin kanaville takaisin Kai R. Lehtosen, Erkki Toivasen ja Knud Möllerin tapaisia ääniä, joiden takana on muutakin kuin täyttää jukeboksin levyjen välinen tila. Radio Suomen siivoaisin kokonaan YleX:lle kuuluvista ohjelmista, mitä järkeä on lähettää siell jotain Rockradiota kun kerran X:llä soi tismalleen saman tapainen musiikki? Toivottavasti Vegaa ei tärvellä tässä remontissa.
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

Re: YLE:n uusi toimitusjohtaja Lauri Ihal..anteeksi Kivinen.

ViestiKirjoittaja VeHy päivämäärä 17.3.11 - 16:20

VeHy kirjoitti:Minä kaipaisin kanaville takaisin Kai R. Lehtosen, Erkki Toivasen ja Knud Möllerin tapaisia ääniä...

Ja anteeksi, unohdin Hannu Taanilan ja miksei vaikka Esko Seppäsen, jonka kanssa olen melkein kaikesta eri mieltä mutta jonka jutustelua tykkään kuunnella.
VeHy
 
Viestit: 6939
Liittynyt: 4.3.04 - 11:46
Paikkakunta: PK-seutu

Re: YLE:n uusi toimitusjohtaja Lauri Ihal..anteeksi Kivinen.

ViestiKirjoittaja k-meleon päivämäärä 17.3.11 - 18:54

VeHy kirjoitti:Markkinointi&Mainonta: Kivinen tekee Ylestä halpahallia

Nyt Kivinen on antanut ulos linjauksiaan Ylen jatkosta ja lyhyen artikkelin perusteella niitä on vaikea arvioda tarkemmin, mutta hiukan minua kylmää.

Minusta tuo halpahalli-vertaus hieman ontuu, mutta kylmätä on hyvä verbi kuvaamaan omaakin tilaani.

TV ei minua kiinnosta, mutta onhan se pakko sanoa, ettei julkiselle tv:lle ole oikeutusta ilman laadukasta uutis- ja ajankohtaistuotantoa. Jos Kivinen on näistä tinkimässä, niin uusi eduskunta kyllä nostaa älämölön. Siihen [so. uutis- ja ajankohtaistuotannon leikkaus] viittaa uhkaus, että TV2 tulisi perheohjelma- ja massayleisökanavaksi (neuropliisut, oluppialaset, möMMöt ym.). Ilmeisesti Tohlopin asiatuotannot ajetaan silloin alas ja Helsinskin toimitus jää Ylen ainokaiseksi?

Radiopuolelle on luvassa lisää kevytohjelmaa, koska esim. Ykösen kanavalle ei nuorisoa saada ilman poppia. Kovasti ihmetyttää Kivisen linjaus, että 2 nuorisokanavaa (X ja Xtrem) ei suominuorille riitä, vaan nuoriso-ohjelmaa taritaan muillekin kanaville. Kivinen on itse vanha rokkinuori, joten se saattaa selittää katkeruuden tiede- ja taideohjelmistoa kohtaan.

Ensireaktio oli, että jos kohta YLE onkin radiopuolella mennyt viimeiset 10 vuotta himmennetyin lyhdyin, niin Kivisen uudistus on valojen sammuttaminen. Tosin tämä tietoisuuden valon sammutus natsaa aika pirun hyvin persujen nousuun, mutta kun trendi vaihtuu, niin miten suu sitten pannaan?
The clash of ideas is the sound of freedom. -Lady Bird Johnson
Käyttäjän avatar
k-meleon
 
Viestit: 3780
Liittynyt: 2.5.04 - 20:48

Edellinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron