31.8.2007 Jussi ja Katja valmiina kenraaliharjoituksiin

Eurotanssiviikko on edennyt kenraaliharjoitusvaiheeseen. Takana on jokaisella maalla kahdet kameraharjoitukset, ja ainoa mahdollisuus esitysten hiomiseen varsinaisella kilpailuareenalla on perjantain ja lauantain ennakkonäytökset.

Myös suomalaispari Jussi Väänänen ja Katja Koukkula valmistautuu parhaillaan perjantain ensimmäiseen ennakkonäytökseen, joka alkaa klo 14 paikallista aikaa. BBC:n studiossa on tuolloin paikalla ainoastaan median edustajia. Yleisö pääsee nauttimaan showsta vasta toisessa ennakkonäytöksessä myöhemmin illalla.

- Molemmat kenraaliharjoitukset ovat tärkeitä, mutta satsaamme ehkä illan harjoitukseen hitusen enemmän. Sehän tanssitaan täysissä kilpailutällingeissä ja se myös nauhoitetaan eri maihin raatien työskentelyä varten, Jussi ja Katja kertovat.

Ennen suoraa finaalilähetystä on vielä edessä yksi kenraaliharjoitus lauantaina. Parketti ehtii siis tulla tutuksi tanssijoille.

- No miten sen nyt ottaa. Ensimmäisten treenien jälkeen lattia oli vaihdettu musta-valkoruudullisesta kokonaan mustaksi. Nyt se on kuulemma taas vaihdettu, tällä kertaa musta-hopearuudulliseksi, Jussi ja Katja naurahtavat.

Se, minkälaisella parketilla Eurotanssien finaalissa loppujen lopuksi tanssitaan, selviää Kakkosella lauantaina klo 22. Suoraa lähetystä Lontoosta selostavat Jaana Pelkonen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Lähetä linkki

Eurotanssit YLE TV2:ssa

Eurovision Dance Contest 2008
ma 08.09. klo: 12.05 (YLE TV2)

Katso uusinatana vuoden 2008 Eurovision tanssikilpailun kansainvälinen finaali Glasgow'sta, Skotlannista. 

Selostajina Johanna Pirttilahti ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Eurotanssit Areenassa

YLE Areena


Ohjelmat katsottavissa ja kuunneltavissa YLE Areenan kautta jälkitallenteina. 

Eurotanssit Elävässä Arkistossa