Kätevän emännän vinkit 2

> Maakellari
> Mies sohvatyynyksi
> Vaate makaroneilla 
> Balconette rintaliivit 
> Poncho kasettinauhasta
> Käsilaukku sixpacista
> Lisää vinkkejä

Vinkki numero 105: Maakellari

Kesä on ohi ja ikävä mökille piinaa mieltä. Nyt voit siirtää osan mökkitunnelmasta ympärivuotiseen käyttöön. Aseta jääkaappi keskelle lattiaa. Hanki retkeilyvälineliikeestä naamioverkko ja aseta se jääkaapin ylle. Koristele vielä havuilla ja kivillä, ja aito maakellaritunnelma on valmis. Kesä palaa mieleesi aina kun käyt jääkaapilla 

Vinkki numero 125: Mies sohvatyynyksi

Harmittako sinua kun miehesi löhöää sohvalla vanhoissa verkkareissa? Nyt saat asiaan muutoksen. Mittaa miehen äärirajat, hanki sohvan ja muun sisustuksen väriin sopivaa kangasta ja tyynyntäytettä. Ompele sohvatyyny, jonka sisään miehesi voi asettautua televisioillan viettoon. Sisustuksesi sävyissä ei enää ole harmillista ristiriitaa ja voit itsekin nauttia tyynyn pehmeydestä. 

Vinkki numero 226: Vaate makaroneilla

Sukujuhlat tulossa, mutta mekko oli ylläsi jo edellisissä suvun juhlissa? Keittiön kaapista löytyy apu asusi uudistamiseksi. Sommittele erimuotoisista ja värisistä makaroneista sievät koristeet kaunistamaan pukuasi ja saat upean asun lisäksi mainetta modernina ja idearikkaana vaatesuunnittelijana.

Vinkki numero 282: Balconette rintaliivit

Tuntuvatko alusasusi tylsiltä? Kaipaatko enemmän miehesi mielenkiintoa? Voit uudistaa rintaliivisi. Keittiöösi on jäänyt puhdistamiasi purkkeja ja rasioita, muotoile niistä pienenpieniä parvekelaatikoita, joihin istutat pienenpieniä kukkasia. Balconette-rintaliivisi ovat nimensä veroiset ja miehesi kiinnostuu niistä varmasti. 

Vinkki numero 616: Poncho kasettinauhasta

Laitteet uudistuvat ja kaappiisi on jäänyt kymmeniä C-kasetteja, joita et enää tarvitse. Pura nauhat ja virkkaa niistä muodikas poncho. Kasettinauhan väri on upea kiiltävä ruskea, joten ponchosta tulee sopiva myös juhlakäyttöön ja pienenä yllätyksenä muille vieraille: mukanasi olevalla neulalla saat siitä ulos jopa säveliä.

Vinkki numero 486: käsilaukku sixpacista

Illanviettoon lähdössä ja mukana pitäisi viedä olutta? Olutpakkauksen kantaminen ei ole kovin naisellista, eikä kaunista. Muovikassi ei juuri pelasta tilannetta. Nyt voit nopeasti muotoilla olutpakkauksesi muistuttamaan käsilaukkua. Ota asuusi sopiva keittiöpyyhe, tai pöytäliina ja taittele se sievästi pakkauksen ympärille. Kiinnitys käy vaikkapa hiuslenkillä. Näin laukussasi on kahva valmiina, ja voit tyylikkäänä kulkea kaupungilla.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Uudet jaksot YLE TV2:ssa alkuvuodesta 2012

YLE Areena

YLE Areena

Kätevän emännän jaksot näkyvät YLE Areenassa seitsemän vuorokauden ajan ohjelman tv-lähetyksen jälkeen.
> YLE Areena

Teksti-tvMuualla Yle.fi:ssä