yle.fi

Kaiken tämän takana


Kolmiosainen televisiosarja Kaiken tämän takana kertoo Jari Wahlstenistä (Antti Reini), entisestä miesmallista, joka haluaa takaisin huipulle. Miehen alennustila on syvimmillään hänen palatessaan Thaimaan lomalta.
Jari tietää, että pitkälle venytetty nuoruus lähestyy vääjäämätöntä loppuaan, ellei jotakin tapahdu ja pian. Tekeekö huippumallikisassa Pinjan manageriksi ryhtyvä Jari näyttävän paluun?

17-vuotias Pinja Ripusuo (Jemina Sillanpää) haaveilee menestymisestä kuten ikäisensä, mutta epäilee mahdollisuuksiaan. Pinjan perhettä on muutamaa vuotta aiemmin kohdannut järkyttävä tragedia, Khao Lakin tsunami, jossa Pinja menetti vanhempansa. Pinjan itsetunto ei ole kunnossa vieläkään.


Tuottajaguru Sami Suojala (Janne Virtanen) uskoo, ettei hän ole enää kuka tahansa. Suomen seksikkäimmäksi mieheksi valittu Sami tietää olevansa oman aikansa aallonharjalla, ja samalla henkisen tiensä päässä.
Mestarinsa mukaan Sami on nousemassa jo seuraavalle tasolle, mutta sitä ennen Sami päättää haastaa huippumallien tosi-tv-ohjelmalla tuotantotiiminsä vielä kerran.

Tekijät:
Käsikirjoitus Antti Karumo
Ohjaus Lenka Hellstedt
Kuvaus Hannu Kettunen
Rooleissa Antti Reini (Jari), Jemina Sillanpää (Pinja) ja Janne Virtanen (Sami). Muissa osissa ovat Pirjo Lonka, Timo Torikka, Satu Paavola, Elina Salovaara, Tiina Weckström, Laila Räikkä sekä Emilia Kokko.
Musiikki Markku Kanerva
Tuottaja Sirpa Bertling / YLE Draama

> Käsikirjoittaja Antti Karumo: Ihmisiä riivaa menestymisen pakko
> Ohjaaja Lenka Hellstedt: Haastava sarja katsojalle
> Keskustelu: Onko pakko menestyä?

Lähetä linkki

Lähetystiedot

YLE TV1 maanantaisin klo 21.30
Uusinta perjantaisin klo 23
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys

YLE Areena

YLE Areena

osa Kotikatsomon ohjelmista esitetään Areenassa 7 vrk ensilähetyksen jälkeen
>Areenaan