yle.fi

 Jyrki Valkama / YLEJARO KINNUNEN

Nimeni on Jaro Kinnunen. Olen 19-vuotias ja asun Espoossa. Jo pienestä pitäen vauhti ja vaaralliset tilanteet kiinnosti!
Niin kauan kuin muistan, pyörin jo silloin ralli kisoissa mukana, huollossa ja katsomassa menoa. Oli jotenkin niin hienoa olla penkan reunalla katsomassa kun toiset ajoivat aivan riskirajoilla autoilla keskellä metsää. Varsinkin pimeällä ja lisävalot ovat jääneet erityisesti mieleen. Jo silloin tiesin että tämä on mun juttu!
On aivan mahtava tunne kun odotat lähtövalojen vaihtumista, sydän hakkaa hulluna ja jännittää. Adrenaliini virtaa valtavalla vauhdilla, ajatukset keskittyvät täysin omaan tekemiseen kun valot vaihtuu ja pätkällä vedetään täysiä, riskillä. Siinä ollaan täysin omien toimintojen varassa!
Lähdin mukaan mestarit ohjelmaan, koska ajattelin sen auttavan minua uralla eteenpäin. Tässä lajissa on tärkeää että kehittää uraa määrätietoisesti eteenpäin. Kaikkien ei tarvitse ajaa siihen samaan puuhun.
Elämältä toivon mahdollisimman paljon uusia ja erikoisia haasteita, eikä perus normi elämä ole minua varten! Elän joka päivä niin et tunnen et oon elossa!

 

 Jyrki Valkama / YLETONI GARDEMEISTER

Toni Gardemeister on huipputason rallikuljettaja. Hän on startannut uransa aikana lähes 200 ralliin, joista yli puolet Gardemeister on kilpaillut rallimaailman huipulla, MM-sarjassa. Gardemeister on noussut kolmesti MM-osakilpailussa palkintopallille (Monte Carlo, Kreikka, Korsika) ja ajanut lukuisia kertoja pistesijoille. Uransa aikana Gardemeister on istunut usean eri WRC-auton ohjaimissa / usean eri MM-sarjatallin auton ohjaimissa.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Uudet jaksot 15.11 alkaen, sunnuntaisin YLE TV2 klo 22.05.

Mestari Areenassa

YLE Areena

Areena

Mestari-sarjan jaksot ovat katsottavissa YLE Areenassa seitsemän päivän ajan tv-lähetyksen jälkeen.