yle.fi

Mitä uutta Serranoilla?

Poskettoman Serranon perheen viimeiset jaksot ovat kesällä täällä.

Loppuelämänsä suuntaa pohtimaan jäänyt Diego saa heti kärkeen nuivan kohtelun rannalle ruikuttamaan jääneeltä Celialta, joka tosin ei jaksa kovin kauaa naputtaa. Etenkään kun Diegon huomio keskittyy aikuistumisen kanssa kipuilevan Guillen tuoreimpaan edesottamukseen.

 

 

Santin ja Lourditasin avioelämään tulee varsin suuri ryppy kun selviää, että erään pikkuseikan tähden joutuu miettimään, ollaanko tässä naimisissa ollenkaan!

 

Hulivili-Fitin onni taitaakin olla varmimmissa käsissä, vai mitenkähän on - saadaanko tällä kaudella häitä ollenkaan? Entä se pakollinen avioero? Saadaanko sukuun lisää lapsia? Ja jos saadaan, niin kuka on isä? Tuleeko Teten ja Guillen romanssista ikinä mitään? Entä millaiseksi muodostuvat suklaasilmä-Curron ensimmäiset teinivuodet?

 

Kesän mittaan on luvassa kuitenkin ainakin yhdet kunnon kekkerit, sillä Diego täyttää kohta 50 vuotta. Rakkaat ystävät järjestelevät salaa syntymäpäiväjuhlia, mutta Diego tekee omin päin muita suunnitelmia.

 

Serranon sekalaiseen suurperheeseen liittyy ajan myötä myös uusia jäseniä, sillä edesmenneen Lucían sisar ja hänen kaksi lastaan muuttavat Santa Justaan. Heistä tuleekin pian varsin olennainen osa perhettä.

 

 

 

Pääosissa: Antonio Resines, Jesús Bonilla, Fran Perea, Víctor Elías, Jorge García, Natalia Sanchez, Goizalde Nuñez, Pepa Aniorte, Julia Gutierrez Caba. Ohjaus: Alex Pina.

Tuotanto: Globomedia, Espanja, 2008.

Lähetä linkki

Esitysaika

Sarja päättynyt, uusinta tulossa vuonna 2011.