The Cardigans, kuva: kuvanauhalta


   Etusivu  ¨  Lähetysaikataulu  ¨   Haastattelut  ¨  Palaute  ¨  TV2Viihde  ¨ TV2   ¨


13.3.2005 Zen Cafè


Yksi suosituimmista suomirockbändeistä Zen Café katkaisi keikkataukonsa kesällä 2004 esiintymällä kahdella rockfestivaalilla, joista toinen oli Ankkarock. Haastattelussa laulaja Samuli Putro ja basisti Kari Nylander.

Kuvia

20.3.2005 SubUrban Tribe

Raskasta rockia soittava Suburban Tribe teki kesällä pitkän festivaalikiertueen, joka huipentui elokuussa Korson Ankkarockiin. Haastattelussa laulusolisti Ville Tuomi ja basisti-biisintekijä Janne Joutsenniemi.

Kuvia

27.3.2005 The Flaming Sideburns

Helsinkiläisbändi The Flaming Sideburns soittaa vahvasti 60- ja 70-luvuilta kuulostavaa rockia. Ankkarockissa Fleimarit esittivät hittejään kuten Save Rock'n'rollin ja Street Survivorin, mutta myös uuden biisin Running In Fumes.

3.4.2005 The Cardigans klo 22.25

The Cardigansin esitti Ankkarockissa tunnetuimpia hittejään kuten Erase/Rewindin, You're The Stormin ja My Favourite Gamen. Haastattelussa laulusolisti Nina Persson ja rumpali Bengt Lagerberg kertovat mm. tunnelmistaan ennen bändin Amerikan-kiertuetta.

10.4.2005 The Bloodhound Gang

Poikamaisesta huumoristaan tunnetulta The Bloodhound Gangiltä kuultiin Ankkarockissa The Bad Touch, Three Point One Fouri ja muita hittejä. Haastattelussa bändi kehuu mm. suomalaisia festivaaleja, HIM-yhtyettä ja Eurooppaa.
Kuvia

17.4.2005 Hanoi Rocks klo 22.30

Hanoi Rocks esitti Ankkarockissa muutaman harvoin kuullun kappaleensa ja tunnetuimmista hiteistään parhaat. Haastattelussa Andy ja Mike kertovat mm. monimutkaisesta suhteestaan julkisuuteen.

Kuvia

24.4.2005 Backyard Babies

Backyard Babies esitti Ankkarockissa tiukan setin hittibiisejään, kuten Brand New Hate ja Minus Celsius. Haastattelussa laulaja Nicke Borg ja kitaristi Dregen kertovat mm. suhteestaan suomalaiseen rockyleisöön.

Aiemmin esitetyt Ankkarock-taltioinnit:
Tehosekoitin
The Darkness
The Rasmus  Kuvia