yle.fi

A-tuubi

A-tuubi

Irma Kyy ratkaisee!

Irma Kyy on jokaisen asian kapea-alainen ja erikoinen asiantuntija.

Jorkan ja Stubun kanssa sovittiin kabinetissa, että Minusta profiloidaan Suomi-brändin keulakuva. On todella miellyttävää työskennellä Jorkan ja Stubun kanssa kabinetissa. Heti syntyi hyvä diili.

 


Irma Kyy testaa miltä tuntuu henkinen väkivalta. Elämyksen tarjoaa Ruben Stiller.

 

Seksuaalin häirintä on vakava asia. Irma Kyy ja Ruben Stiller kuitenkin testaavat leikkimielisesti tätäkin häiriötä.

 


A-tuubin erikoinen asiantuntija Irma Kyy siunaa kirkkoa armolahjoilla.
Irmailkaa toisianne.

Irma kyy ja tukipuhelimen uusiokäyttö, vain 19,80 euroa! Ystäväni Mari hankki tukipuhelimen itselleen...montakohan puhelua hän mahtaa saada ja pääseekö sillä kovinkin pitkälle kuntavaaleissa??

Onko Suomi Venäjän lapsukainen?
Ilman Venäjää emme olisi saaneet autonomiaa, mutta olemmeko edelleen Venäjän lapsukaisia. Suomi - Venäjä suhdetta kiillotetaan pumpulihanskoilla. Kenellä on todellinen sanavalta.

Irma Kyy selvittää miten Vanhanen pääsi Perheyritysten liittoon. Mikä on perheyritysten liitto? Asia selviää vain katsomalla Irma Kyyn analyysin aiheesta.

 

 

Flirttiä?! Miten voi olla mahdollistta, että kärpäsestä väännetään väkisinkin härkänen?

 

  

Irma Kyyn mahtava paluu! Vihdoinkin hän on täällä, sähisevä jokaisen asian asiantuntija, ratkaisemassa Suomen rahareikiä.

 

 

Irma Kyyn joulukalenterissa on etukeno ja neliveto.
Nyt alkaa Irma Kyyn erinomainen joulukalenteri! Pitäkää pipoistanne kiinni. Ei sovellu heikkohermoisille eikä herkille ihmisille.
Tässä kärsimättömille koko kalenteri!

Irma kyy: hyötyliikuntaa! Kas tässä pari vinkkiä jenkkakahvojen huoltoon ja ajankäytön hallintaan. Kätevää!

Ruben Stiller lepuuttaa käsiään Irma Kyyn rinnoilla! Rubenilla on trauma. Hän pelkää leopardikuvioisiin vaatteisiin sonnustautuneita vanhempia Puumanaisia. Puumanaiset jahtaavat nuoria miehiä ja keski-ikäiset herrat jäävät nuolemaan näppejään. Katso miten Rubenin katkeruus parannetaan.

Irma Kyy pikadeitillä ihanan ihmisen kanssa! Kuka on bongattu hurmuri? Miten deitti mahtoi sujua? Missä mahtaa olla jatkot?

Irma Kyy iloitsee, että Kesä on ohi! Irman kovat kolmen koon vinkit paukahtavat kaiken kansan iloksi ja hyödyksi. Tällä kertaa takuuvarma meikkivinkki.

Irman ja Jaakon kiroilukoulun päättäjäiset! Keväisen kesäiset laitumet kutsuvat kiroilukoululaisia kirmaamaan turuille ja toreille jakamaan etymologian ilosanomaa. Voihan pylly!

Irman ja Jaakon kiroilukoulussa...Perhana! Kiroilukoulussa raotetaan jälleen etymologian saloja.

Irman ja Jaakon kiroilukoulussa väritetään!Jokaisella sanalla on etymologiansa ja mistäköhän tämä on peräisin?

Irman ja Jaakon kiroilukoulussa pohditaan auttaako Jumala? Miksi ihmeessä avun pyynnöstä onkin tullut kirosana?

Irman ja Jaakon kiroilukoulussa ollaan käärmeen jäljillä! Mistä se käärme oikein on kotoisin?

Irma Kyyn asennetestissä feministi Anne Moilanen! Akateeminen feministi Anne Moilanen tekee radion Tulta munille! -ohjelmassa mm. feministitestejä. Mutta miten pärjää Moilasen Anne Irma Kyyn asennetestissä?! Onko Moilasessa asennetta?!

Irman ja Jaakon kiroilukoulussa: Hunsvotti! Mitä tuo viattomalta kuullostava sana oikeastaan mahtaa tarkoittaa...

Irman ja Jaakon kiroilukoulussa tarjolla rehellistä P*****! On meillä sentään kotoperäisiäkin sanoja lukujärjestyksessä. Ihanaa!

Opimme nyt Irma Kyyn ja professori Jaakko Hämeen-Anttilan kiroilukoulussa V**** sanan alkuperän!

Irma Kyy sekoittaa Outi Pakkasen käsikirjoituksen! Seksiä, väkivaltaa, alastomia ihmisiä, korkokenkiä, pimeitä puistoja ja kirkuvia lööppejä. Katso kuinka haamukirjailijan käy!

Irman ja Jaakon kiroilukoulu! Nyt opimme professori Jaakko Hämeen-Anttilan kanssa kirosanojen p**u ja p*****e sanojen mielenkiintoisen alkuperän

Irman ja Jaakon kiroilukoulu! Professori Jaakko Hämeen-Anttila Helsingin yliopistosta analysoi kirosanojen alkuperää. Irma Kyy ja Jaakko kiroilun etymologian pyörteissä. Nyt opimme...

Irma Kyy ja Peltsi Mikä kammotus väijyy kauniita ja rohkeita ihmisiä siivouskomerossa? Ovi narahtaa ja LAAMA karjahtaa!

Irma Kyy ja Kwanin Marko Euroviisutunnelmissa! Suomen Euroviisukarsinnat ovat täydessä käynnissä Tampereen Tohlopissa. Irma Kyy ja Mariko suunnittelevat Moskovan reissua.

Irma Kyy ja Maria Sid pyllyt hymyssä! Onko mahdollista, että ihmisellä on hymy pyllyssä? Pyllytarkastaja otti asiasta heti selvää. Katso oliko Maria Sidillä hymy pyllyssä!

Irma Kyyn omaisuus pelissä! Finanssikriisi iskee myös Irma Kyyhyn! Pelaa Irman rahat ja katso pääseekö Irma kysymään ratkaisua rahahuoliinsa presidentti Tarja Haloselta! Katso kuka uskaltaa neuvoa Irmaa!

Irma Kyy ja Renny Harlin elokuvaamassa Mannerheimia! Renny Harlin suoraan rientää Hollywoodista iskemättömän Irma Kyyn apuun tekemään suomi-brändi -videota. Mitä tapahtuu, kun molemmilla on aiheena Mannerheim!!!

Irma Kyy fillarivarkaana - voita oma fillari poliisin huuokaupasta! Joulukuussa A-tuubi ostaa sinulle uudenveroisen polkupyörän poliisin huuotkaupasta.

Irma Kyy ja Bettina S. puhuvat ruotsista! Kannattaa opiskella kieliä, et voi koskaan tietää kuka luikertaa viereesi. Irma Kyy, Huggorm ellar ska man sägä Snokgudinna!

Irma Kyy kutsuu kanavapomo Riitta Pihlajamäen tangopromenaadiin Yhdenvertaisuus on niin painava asia, että siihen pitää suhtautua marssivalla rytmillä. Kokeile promenaditangoa, se valaisee!

Irma Kyy: Tähtäin korkealla!
Irma Kyy aikoo osallistua seuraaviin Olympialaisiin siirtogeenin avulla. Palkintovitriini kannattaa hankkia ajoissa.

Irma Kyy: Turha lakata!
Irma Kyy kokeilee huimausaineita ja antaa lausuntonsa surkeasta kokemuksesta.

 

Irma Kyy: Ennemmistöt liittykää vähemmistöön! Käsitelläänkö mediassa liikaa vähemmistöjen asioita? Legendaarisella Irma Kyyllä on ratkaisu myös tähän ongelmaan.

Irma Kyy: Tervetuloa kirkkoon! Legendaarinen Irma Kyy on perustanut kirkon, jonne kaikki ovat tervetulleita...myös sinkut.

 

 Irma Kyy: Säteilevää ydinvoimaa kaikille! Irma Kyy ratkaisi energiaongelman ja lähtee patentti- ja rekisterihallituksen kautta valtiovarainministeriöön. Ihanaa...pärkele!

Irma Kyy: Äänestäkää minua! Minä laitan asiat kuntoon nopeasti, kätevästi ja suvereenisti. Avustajani on ÄITI!

 

 

Irma Kyy järjestää Mikael Jungnerin asiat kuntoon! Siellä missä apua tarvitaa on Irma Kyy paikalla. Tällä kertaa kaikkien käärmeiden äiti ratkaisi myös Mikaelin ongelman.

Irma Kyy järjestää Olli-Pekka Heinosen asiat kuntoon! Siellä missä apua tarvitaan on Irma Kyy paikalla. Tällä kertaa kaikkien käärmeiden äiti ratkaisi myös Olli-Pekan ongelman.

Irma Kyy syvähaastattelussa "Kunnalispolitiikka on pornoa" Samuli Sulamäki teki Irma Kyystä syvähaastattelun. Ratkaisukonsultti paljastaa salaisuuksiaan ja luikertelee suoraan ytimeen.

  

Irma Kyy, ratkaisukonsultti, selvittää jokaisen puoluepuheenjohtajan ongelman. Kätevää!

Käsittelyssä Matti Vanhanen, Keskusta.

Käsittelyssä Jyrki Katainen, Kokoomus.

Käsittelyssä Jutta Urpilainen, SDP.

Käsittelyssä Timo Soini, Perussuomalaiset.

Käsittelyssä Martti Korhonen, Vasemmistoliitto.

Käsittelyssä Tarja Cronberg, Vihreät.

Käsittelyssä Stefan Wallin, RKP

Käsittelyssä Päivi Räsänen, Kristillisdemokraatit.

Käsittelyssä Juhani Tanski, Suomen työväenpuolue.

Käsittelyssä Esko A. Repo, Suomen Senioripuolue.

Käsittelyssä Antti Pesonen, Suomen Itsenäisyyspuolue.

Käsittelyssä Hannu Harju, Kommunistinen Työväenpuolue.

Käsittelyssä Yrjö hakanen, Suomen kommunistinen työväenpuolue.

Käsittelyssä Terttu Savola, Köyhien asialla.