innovaatio

Pe 04.03.2011 @ 15:21Tuija Aalto

Ylen fani toivoo avointa kokeilumieltä

Ennen kuin Yle yhtiönä havahtui perustamaan sivuja Facebookiin, fanit etsivät niitä jo. Aluksi läntisen maailman suosituimmaksi kasvaneessa verkkoyhteisöpalvelussa oli vain ryhmiä - niin joillakin Ylen ohjelmillakin - sitten tuli uusi ominaisuus, sivut. Silloin jyväskyläläinen Joel Lehtonen perusti Facebook-sivun Yleisradio. Luovuttaessaan sivun ylläpito-oikeudet Ylelle Lehtonen toivoo läsnäoloa ja kokeilumieltä.
Ti 29.09.2009 @ 11:58Tarja Bonde Jensen

Avoin innovaatio YLE Tuotannossa

Ylen Innovaatiostrategian tavoitteena on mm. se, että ”yhtiöön syntyisi työkulttuuri, jossa kenen tahansa suomalaisen tai yleläisen hyvä idea voisi saada toteutuksen; yhtiössä vallitsisi korkea työhyvinvointi ja sen myötä kaikki yhtiön henkiset voimarahat olisivat maksimaalisessa käytössä ja että johtamisessa kaikilla organisaatiotasoilla vahvistetaan innovaatioiden tukemista.”

Kännykkä saa kirjan puhumaan

Siitä vaan kamerakännykällä napsautat kuvan kirjasta ja kohta se alkaa puhua. Sellainen on hybridikirja, joka on kehitetty metsäteollisuuden omistamassa Keskuslaboratoriossa (KCL) Espoossa. Ei kirja ole kuollut vaan kehittyy. Onhan se sähköinen kirja jo olemassa, mutta perinteisen kirjan ominaisuuksia voidaan muutenkin kehittää. Vaikkapa oppikirjana nykyteknologiaa käyttäen.
Subscribe to RSS - innovaatio