mediakäyttö

Pe 14.08.2015 @ 13:22Tuija Aalto ja Viola Strandberg

Sosiaalisen median syötteiden varassa mediakäyttäjä on uudella tavalla passiivinen vastaanottaja - miten varmistaa moninaisuus?

Etnografinen tutkimustoimisto Kenno paneutui keväällä 2015 neljän eri ikäisen eri puolilla Suomea asuvan henkilön media-arkeen selvittääkseen, mitä tavalliset suomalaiset ajattelevat moninaisuudesta mediassa. Julkisen palvelun mediayhtiönä Yle pohtii, miten se voisi varmistaa moninaisten mediasisältöjen tarjonnan mediakäytöltään hyvin erilaisille yleisöille.

Uutiset menivät mobiiliin - mediabrändit kilpailevat parhaasta käyttökokemuksesta nyt Applen ja Facebookin kaltaisten toimijoiden kanssa

Pystyvätkö mediayhtiöt tulevaisuudessa tarjoamaan globaalien alustojen kanssa kilpailukykyisen käyttökokemuksen omilla sovelluksillaan?
Pe 08.01.2010 @ 20:50Tuija Aalto

Mediakäyttäjä 2v odottaa videota

Tyttäreni kaks ja risat tuijottaa odottavan näköisenä ruutua, kun panen lastenmusiikkia soimaan iTunesissa. Ruudulla ei tapahdu mitään, ääni vaan kuuluu, tyttö on hämillään. Katsotaan valokuvia. Diaesityksen kuluessa hän osoittaa useamman kerran: laitetaan toi. Selitä siinä että ei tuosta nyt mitään enempää irtoa, se on valokuva.
Subscribe to RSS - mediakäyttö