Ti 08.01.2013 @ 15:02Teresa Ekman, Hehkun tuottaja

Runsauden pula

Ystäväni ehdotti minulle muutama kuukausi sitten, että osallistuisin hänen kanssaan hiljaisuuden retriittiin, jossa opetellaan olemaan läsnä ja hiljaa luonnossa. Kiinnostuin, mutten kuitenkaan lähtenyt hänen mukaansa. Samainen ystävä kertoo minulle usein kaikenlaisesta hyvinvointiin liittyvästä. Tähän mennessä olen vain kuunnellut uteliaana, mutten ole sen enempää innostunut mistään.

Nyt, uudessa työssäni Hehku-ohjelman tuottajana olen oppinut hirveästi eri terapiamuodoista, ruokavalioista, liikunnasta ja terveydestä.

Toimituksemme ensimmäisessä ideointisessiossa ajatuksia syntyi sellaisella vauhdilla, että muistitaulu täyttyi tuota pikaa. Sen jälkeen suurin ongelma oli sopivien aiheiden valinta ja sen vaikeus. Ensimmäisessä jaksossa käsittelemme naisten tissuttelua ja stressiä sekä kokeilemme sensuelleja trendilajeja: burleski-tanssia, tankotanssia ja vogueing-tanssia. Testissä ovat myös vedenpitävät ripsivärit.

Ohjelman inspiroimana olen ilmoittautunut mindfulness-kurssille, alkanut joogata enemmän ja lukenut, miten hyväksi kasvisruokavalio on minulle. Olen harkinnut tankotanssia, kun huomasin miten hauskaa se on kun juontajamme Kiti kokeili sitä. En kuitenkaan usko, että alan harrastamaan mitään superrankaa treeniä kuten kovasti huudossa oleva crossfit, jota Elina testaa. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, kausi on vasta alullaan.

Kerro, mitä sinä haluaisit Hehkussa nähdä? Mistä Sinä saat virtaa arkeesi?

Terveisin
Teresa

 
 
 

1 kommentti

Moi Teresa. Tämä on jotain elämää suurempaa, päästään sellaisiin svääreihin joissa meillä on paljon opittavaa. Nyt kaikki jakamaan tietoa että koko Suomen kansa seuraa ohjelmaanne. Kiitokset.
http://semikoproject.com

Hehku

Hehku on  uusi ohjelma kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista.

Hehku starttaa TV2:lla 7.2. ja tulee joka torstai 19.30.
 
Hehkua juontavat Kiti Kokkonen, Emilia Vuorisalmi ja Elina Tanskanen ja ohjelman tuottaa Femkanten Media Oy.
 
Hehku on myös Facebookissa. Siellä keskustellaan hyvinvoinnista ja vaihdetaan mielipiteitä aiheisiimme liittyen. Hehku-ryhmässä pääset vaikuttamaan myös ohjelmamme sisältöön.
 
Tervetuloa!

Olen Teresa Ekman, Hehkun tuottaja.
Blogissani kirjoitan Hehkun tekemiseen liittyvistä ajatuksista ja tapahtumista pitkin viikkoa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blogiarkisto

2013

tammikuu