Käyttäjän digikim profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ma 11.05.2015 Elävä arkisto
Yle on avannut kokeiluluonteisesti Elävän arkiston ja Yle Arkivetin sisältöjen metatiedot.
Pe 13.06.2014 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Euroopan yleisradioliiton EBU:n tapaamisessa pureuduttiin tv- ja radioalan metatietokysymyksiin. Yhdeksi pääteemaksi muodostui metatiedon automaatiomahdollisuudet.
To 18.04.2013 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Yle haluaa saada metatietonsa kuntoon, jotta löydettävyys ja tavoitettavuus kasvaisi entisestään. Metatieto on koukku, joka vetää yleisöä sisällön luokse.

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.
Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.