Käyttäjän dimThon1 profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 12.06.2012 Yle Tiede
Huippuvuorilla sääennusteisiin ei ole luottamista. Prisma Studio kävi ottamassa selvää miksi sää- ja ilmastomallit toimivat Huippuvuorilla surkeasti.
Pe 23.03.2012 Yle Tiede
Vuonna 1928 ilmalaiva Italia oli palaamassa pohjoisnavalta, kun se tippui jäälle Huippuvuorten koillispuolella. Eloonjääneiden pelastamisesta muodostui suurin arktisella alueella järjestetty pelastusoperaatio. Tähän operaatioon osallistui myös Suomi.
Ma 19.03.2012 Yle Tiede
Ilmastonmuutos, ympäristökatastrofit, liikakansoitus ja ruokapula – Prisma Studio matkusti paikkaan, josta voi löytyä apua tulevaisuuden ruuantuotannon ongelmiin.
Ti 21.02.2012 Yle Tiede
Maanantaina 27. päivä helmikuuta Prisma Studion toimittaja lähtee lentopelkoisen kuvaajan kanssa Huippuvuorille. Perillä odottaa mm. Tuomiopäivän holvi, jonne on varastoitu satoja tuhansia viljelykasvien siemeniä eri puolilta maailmaa

Käyttäjän blogit

Ylen tiedetoimituksen ohjelmantekijät bloggaavat tänne kommenttejaan, havaintojaan, kysymyksiään ja oivalluksiaan, joita syntyy tiedeohjelmia tehdessä. Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita.