Käyttäjän h_sommar profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 19.08.2014 Elävä arkisto
Katselin kerran, kun pelastushelikopteri saapui onnettomuuspaikalle ja mietin millainen ensiapuryhmä silloin saapuu, kun mieli murtuu. Usein on hyvin hiljaista. Moni yrittää pärjätä yksin. Lääkäriin asti uskaltautuneille käteen saattaa jäädä pelkkä lääkeresepti. Läheisten neuvot ovat tragikoomisia: ”piristy”, ”kyllä se siitä”, ”ryhdistäydy”. Psyykkinen ensiapu on kuitenkin jotain aivan muuta ja sitä voi opetella.
Ke 16.07.2014 Elävä arkisto
Mistä ja miten on massaturisti tehty? Turismi on yksi vuosisatamme keskeisistä ilmiöistä, mutta sen historiaa ei juurikaan tunneta.
Ke 23.10.2013 Elävä arkisto
Tämän päivän mainostetuin juttu näyttää olevan syrjäytyminen. Siltä ei voi välttyä. Vaikka haluaisin vain katsoa Solsidanin rauhassa, silmieni eteen rävähtää kuva suohon uppoavista nuorista. Bussipysäkeillä muistutellaan antamaan nuorelle töitä. Eikä ihan mille tahansa nuorelle vaan miljoonan arvoiselle nuorelle. Sillä joku näppärä on laskenut paljonko yksi syrjäytynyt nuori maksaa valtiolle. Miljoona euroa kuulemma. Onhan se paha juttu. Tulee ikäviä lovia yhteiseen kassaan.
To 24.01.2013 Elävä arkisto
Mitä tulee Kekkosen jälkeen? Onko elämän supermarketissa shoppailijoilla mitään yhteistä?
Ke 22.08.2012 Elävä arkisto
Onko paratiisissa tosiaan samanlaista kuin maan päällä, paitsi bonuksena ihmiset ja villieläimet ovat kavereita? Ajatus siitä, että emme keksi mitään kauniimpaa paikkaa, kuin se missä nyt elämme, alkoi oikeastaan tuntua houkuttelevalta.

Sivut

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.