Käyttäjän joonahaarala profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Su 20.02.2011 Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat
Vuosi on kulunut nopeasti. Samalla tavalla kuin Kelassa numerot vilisivät silmissä, on joitakin päiviä mennyt ohi niin, ettei ole vauvaa tai muksuja ehtinyt näkemään. Nämä ruuhkavuodet ovat tällaisia.
La 08.01.2011 Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat
Vauva ei kiukutellutkaan, vaan tykkäsi kovasti - varsinkin Rocky-teemasta. Siinä se makasi selkäni takana, kun leffaa katsottiin. Tääättätäätäää... hyräili polka.
Su 02.01.2011 Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat
Minä olin tylsä isä, kun aloin ehdottelemaan kotiin lähtöä parin tunnin jälkeen. Niinhän siinä kävi, että kotimatkalla oli harvinaisen äänekäs huutokonsertti.
To 23.12.2010 Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat
Äiti keksi patenttiratkaisun: oikea joulukuusi pistää niin kovasti, että vauva ei kaada sitä. Muovinen ei pistele tarpeeksi hyvin
Su 19.12.2010 Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat
Vauva nukkui jälleen lähes koko matkan laivasatamaa ja koirakin oli hiljaa. Ihmetteli kai kaikkea uutta ja taisi olla pelokaskin. Mutta tämä iloni hiljaisuudesta oli ennen aikainen.

Sivut

Käyttäjän blogit

Vaippasulkeisissa kolme YLE Turun toimittajaa kertoo arjestaan vauvojen ja leikki-ikäisten lasten kanssa. Arin, Joonan ja Simon perheisiin tuli perheenlisäystä keväällä 2010. Blogi on päättynyt.