Käyttäjän niko_rele profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ke 12.06.2013 Rele
Kodin automaatio on jo melko pitkällä, vaikka emme sitä jokapäiväisessä elämässä välttämättä vielä huomaakaan. Älykkäät laitteet tuovat myös uusia uhkia.
Ti 04.06.2013 Rele
Jääkö digitaalisessa maailmassa mikään mieleen? Tullaanko esimerkiksi merkittävät twiitit muistamaan historiankirjoituksessa? Tässä kymmenen viserrystä, jotka maailma (tai ainakin joku Suomessa) luki.
Pe 24.05.2013 Rele
Miksi haluaisin älykellon, jolla ei voi soittaa tai vastata viesteihin?
Ti 21.05.2013 Rele
Suomalaisen Jollan mahdollisuudet ovat kehittyvillä markkinoilla
Ma 13.05.2013 Rele
Tulevaisuudessa ihmiselle tulostetaan varaosia, ja avaruusalukset printataan Kuussa. Sitä ennen halutaan kuitenkin tulostaa aseita.

Sivut

Käyttäjän blogit

Propellipäiden leikkipaikka, missä palikkoina ovat verkko, pelit ja kaikenlainen tekniikka.