Käyttäjän Panu_v profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 02.04.2013 Rele
Jos digikaupasta ostamasi tuote käyttää kopiosuojausta, et ole oikeasti ostanut sitä - ainoastaan vuokrannut sen epämääräisen pituiseksi ajaksi.
Pe 09.11.2012 Rele
Parhaat televisio-ohjelmien alkutunnarit jäävät kummittelemaan mieleen vuosikymmeniksi. Kukapa ei esimerkiksi muistaisi MacGyverin tai Sopranosin ikonisia alkukuvia?
To 25.10.2012 Rele
Varma syksyn merkki on, että urheilupelisarjojen tuoreimmat osat ilmestyvät, ja että ne ampaiset myyntilistojen kärkeen. Vaikka ne eivät edes eroasi paljon edellisvuoden versiosta.
Pe 24.08.2012 Rele
Releessä alkaa uusi perjantaisarja, joka listaa viikon aikana hyväksi osoittautuneet ajantappovideot YouTubesta.
To 02.08.2012 Rele
Olympialaiset on yksi maailman pidetymmistä ja seuratuimmista urheilutapahtumista. Olympiahuuma ei kuitenkaan ulotu videopelipuolelle, sillä kisoista tehdyt pelit ovat lähes aina surkeita tekeleitä.

Sivut

Käyttäjän blogit

Propellipäiden leikkipaikka, missä palikkoina ovat verkko, pelit ja kaikenlainen tekniikka.