Käyttäjän rahkis profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 20.01.2012 Aikaleima
Sanomalehdistä tulee tavarataloja, New York Times paljastaa rikkaiden ammatit ja vaalien nettihuipennuksessa presidenttiehdokkaat hiihtävät kilpaa.
La 17.12.2011 Aikaleima
Ei ihmeitä maailmalta: iäkäs mainospomo menee mielummin liimatehtaan raaka-aineeksi kuin Twitteriin. Ja applikaatiot ja webbi tappelivat taas, eikä kukaan vieläkään tiedä, kumpi voitti.
Ma 05.12.2011 Aikaleima
Euroalueen konttaus värikuvina! Amerikan tiekuolemat kartalla! Tässä on treffailijan kännykkäetiketti!
Pe 18.11.2011 Aikaleima
Kuka kelpaa puhumaan journalismista? Mitä sinne Twitteriin saa kirjoittaa? Pelastiko Occupy Wall Street -liike uutiset? Paljon kysymyksiä, todella vähän vastauksia.
Ma 24.10.2011 Aikaleima
Journalismia tutkiva floridalainen Poynter-instituutti teki kevyen pikaselvityksen siitä, miten Muammar Gaddafin kuolemasta kerrottiin, kun varmaa tietoa ei vielä ollut. Muistissa on vielä lukuisille uutistoimituksille nolo tammikuinen tragedia, jossa Yhdysvaltain Arizonassa kongressiedustaja Gabrielle Giffordsia ammuttiin päähän, ja moni uutisjätti ehti jo julistaa Giffordsin kuolleeksi.

Sivut

Käyttäjän blogit

User is not a member of any group.