Käyttäjän RonjaSalmi profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

To 06.11.2014 Ystäväni hevonen
Areena kuhisee oranssiliivisiä toimihenkilöitä kuin termiittejä keossa. Toimihenkilöt kantavat pitkiä puomeja ja leveitä johteita tehokkaasti paikalle. Johtava ratamestari Frederic Cottier sekä avustava ratamestari Johanna Mikkola katselevat pikkuhiljaa rakentuvaa rataa areenan keskeltä. Helsinki International Horse Show:n kuningasluokka, 160cm Grand Prix, alkaa vajaan puolen tunnin kuluttua.
To 30.10.2014 Ystäväni hevonen
13-vuotias Veera pääsi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Horse Show:hun. Mitä kaikkea hän viikonlopun aikana näki ja koki?
Su 26.10.2014 Ystäväni hevonen
Esteratsastaja Anna-Julia Kontio on rutinoitunut matkustaja. Kilpailut kuljettavat Sveitsissä asuvaa ja treenaavaa Juulia ympäri Eurooppaa. Jotta kisamatkat sujuisivat, edellyttää se rutiineja paitsi pakkaamiseen, myös kilpailupäivän suunnittelemiseen.
La 25.10.2014 Ystäväni hevonen
Tänä vuonna esteratsastuksenUB Grand Prix Suomea edusti yhteensä kuusi ratsukkoa. Vaikka kilpailuihin saapuu toinen toistaan taitavampia ratsukoita ympäri maailmaa, on silti suomalaiselle katsojalle tärkeää päästä kannustamaan oman maansa edustajaa.
La 25.10.2014 Ystäväni hevonen
Amatööriratsastajan unelma on päästä isoille kisakentille, joten Helsinki International UB Horse Shown yhteydessä ratsastettavan Amateur Tourin finalistit olivat panostaneet paitsi itse suoritukseen, myös tyylikkääseen kisa-asuun.

Sivut

Käyttäjän blogit

Monet asiat tuntuvat nololta, mutta ovatko ne sitä oikeasti? Kysy meiltä, niin tiedät: onks noloo?
Kerran ponityttö, aina ponityttö. Ronja 21 v. Poninomistaja ja intohimoinen hevosharrastaja. Tervetuloa blogiini!