Käyttäjän sorjaax profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 24.07.2015 Elävä arkisto
Useiden vaiheiden jälkeen suurimman osan 1990-luvun töistäni kattava nauha-arkisto päätyi Ylen elävään arkistoon ja sen 200 tuntia haasatatteluja sekä muuta materiaalia julkaistiin lopulta leikkaamattomina.
Pe 25.04.2014 Elävä arkisto
Elävän arkiston Suomirockin sensuroimaton historia -sarjassa on julkaistu jo täysi tusina artikkeleita ja peräti 62 haastattelua.
To 27.03.2014 Elävä arkisto
Suomirockin sensuroimaton historia -sarjassamme on julkaistu kohta neljäkymmentä haastattelua ja lisää tulee viisi joka viikko.
Pe 07.03.2014 Elävä arkisto
Viidennessä erässä Ylen Elävän arkiston Suomirockin sensuroimaton historia -sarjassa julkaistaan kaikkien raskaimman sarjan tekijöitä: Otto Donner, Hector, Kari Peitsamo, Yari ja Esa Pulliainen.
Pe 28.02.2014 Elävä arkisto
Neljännessa Suomirockin sensuroimaton historia sarjan osassa julkaisuun nostetaan kansainvälisestikin arvostetut progelengendat kitaristi Jukka Tolonen, basisti Pekka Pohjola, sekä alunperin taitavan kitaristina tunnetun, myöhempien aikojen Kummeli-suosikki Heikki Silvennoinen. Heidän seurakseen julkaisemme kahden 1980- ja 90-luvun laulusolistin, Smack-yhtyeen Clauden ja Aki Sirkesalon haastattelut.

Sivut

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.
Stradan blogissa taustoitetaan juttujamme, julkaistaan ohjelmista poisleikattuja videopätkiä sekä arvioidaan kokemaamme ja näkemäämme.