yle.fisemifinaali 2

Kuka pääsee toisesta semifinaalista jatkoon, tässä YLEn viisutiimin veikkaukset

YLEn viisutiimi on kuunnellut ja katsellut toisen semifinaalin esityksiä Moskovassa tarkkaan, ja tässä on heidän omat veikkauksensa finaalipaikan saajista. Kaikkien listoilta löytyy viisi samaa maata: Norja, Azerbaidzan, Kreikka (kuvassa), Ukraina ja Viro.

YLEn viisutiimi ennusti jälleen kahdeksan viisufinalistia oikein

YLEn viisutiimi onnistui jälleen melko hyvin semifinaaliveikkauksissaan. Keskimäärin yleläiset saivat kahdeksan oikein veikkauksissaan. Radio Suomen Jorma Hietamäki veti veikkauksellaan kaikki oikein!

Kohti toista semifinaalia

Waldo's People'n finaalipaikan selvittyä ei eilen ehditty juhlia. Semifinaalin jälkeen pidetty pressitilaisuus päättyi vasta kolmen jälkeen aamuyöllä, jonka jälkeen bändin jäsenet suuntasivat Euroclubin jatkojen sijaan hotellille nukkumaan. Bändillä on nyt pari päivää hieman rauhallisempaa (mitä nyt lehdistötilaisuuksia riittää), kun keskiviikkona ja torstaina viisuväen huomio keskittyy enemmän toiseen semifinaaliin.

Toisesta semifinaalista jatkoon selvinneet

Ennakkosuosikit Norja, Kreikka ja Ukraina (kuvassa) selvittivät tiensä lauantaiseen viisufinaaliin. Kymmenen finaalipaikkaa jaettiin puhelinäänestyksen ja asiantuntijaraatien antamien äänien perusteella.

Kurkkaa selostuskopin karaokeiltaan!

Mitä tapahtuu euroviisujen selostuskopissa, kun mikrofonit suljetaan ja viisubiisit lähtevät käyntiin?