yle.fiKohti toista semifinaalia

Julkaistu Ke, 13/05/2009 - 15:23
  • Svetlana Loboda harjoituksissa (Kuva: Alain Douit (EBU))
  • Waldo's People'n finaalipaikan selvittyä ei eilen ehditty juhlia. Semifinaalin jälkeen pidetty pressitilaisuus päättyi vasta kolmen jälkeen aamuyöllä, jonka jälkeen bändin jäsenet suuntasivat Euroclubin jatkojen sijaan hotellille nukkumaan. Bändillä on nyt pari päivää hieman rauhallisempaa (mitä nyt lehdistötilaisuuksia riittää), kun keskiviikkona ja torstaina viisuväen huomio keskittyy enemmän toiseen semifinaaliin.

Torstai-iltana viimeisestä kymmenestä finaalipaikasta kilpailevat maat vetävät tänään läpi kahdet pukuharjoitukset. Lähden itse illalla kello 20 alkavaan pukuharjoitukseen ja odotan innolla näkeväni ainakin Norjan Alexander Rybakin, Kreikan Sakis Rouvaksen sekä Ukrainan Svetlana Lobodan (kuvassa), jotka ovat keikkuneet jo pitkään monien vedonlyöntitilastojen kärjessä.

On myös jännä nähdä, onko kakkossemissa sellaista esitystä, joka yllättäisi minut täysin. Ensimmäisen semifinaalin esityksistä Islanti nousi suosikikseni vasta nähtyäni ja kuultuani Yohannan esityksen paikan päällä. En ollut ennen viisuviikkoa pitänyt biisiä kummoisena, mutta liveveto Olympiyski Indoor Areenalla sai mieleni muuttumaan täysin!

Jos toisen semin pukuharjoitus kiinnostaa, niin aion laittaa illalla kello 20 (19 Suomen aikaa) livekommentteja paikan päältä mikrobloggauspalvelu Qaikuun.

 

Kommentit

Norjan kappale on kyllä

Norjan kappale on kyllä erikoinen, muttei kylläkään suosikkini.
Jokin siinä tökkii.Sanat ehkä kuulostavat aika töksähtäviltä.
Kappale on jotenkin "kasakkamainen", melkein voisi luulla Venäjän kappaleeksi.

Menneet Moskovan valot