Hieman taustatietoja:
- Mä oon 16 vuotta. Asun Itä-Helsingissä. Oon Kallion lukion ekalla luokalla.

Miten tulit mukaan Laura-sarjaan?
- Se oli ihan puhtaasti sattumaa. Yhtenä päivänä meidän koululla koekuvattiin Laura-sarjaa varten, ja sitten mä päätin käydä kokeilemassa. Mä oon aina inhonnu koekuvaustilanteita ja aattelin harjotella. Sitten mä pääsin uusiin koekuvauksiin ja taas uusiin ja lopulta sarjaan!

Oletko näytellyt aikaisemmin?
- Näytteleminen on tosi kivaa, mä oon tykänny siitä aina. Näyttelemisen mä alotin ehkä joskus ala-asteen puolivälissä ja oon ollu mukana erilaisissa teatterikerhoissa ja -esityksissä.


  Mitä yhteistä/eroa sinulla on Jennan kanssa?
- Jenna oli aika hyljeksitty tyyppi ja jäi aina muiden jalkoihin. Se oli myös aika ujo ja silti tosi kova haaveilemaan ETENKIN pojista. Tavallaan rooliin oli helppo samastua, koska en ite oo hirveen rohkee, mutta lopulta mua alko ärsyttää tosi paljon ku kaikki piinas Jennaa. Haaveilukohtauksia oli tosi hauska tehä, koska Jenna oli niissä tosi typerä. Hyvällä tavalla.

Oliko helppoa astua Jennan kenkiin?
- Kuvauksissa meijän yhteistyö pelas niin hyvin, ettei tullu mitään suurempia ongelmia. Mun mielestä Jenna on aika tyypillinen ujo, ihastunut tyttö, ja siihen samastuminen ei tuottanut mulle suurempia ongelmia.

  >> Haastattelu jatkuu