Tuliko eteen mitään yllättävää kuvausten kannalta?
- Ei varsinaisesti. Kuvauksissa oli kuitenkin niin hauskaa, että työkään ei tuntunut niin rankalta. Tottakai jotkut päivät oli raskaita, mutta silloinkin pidettiin huolta siitä, että kaikki olisi mahdollisimman hyvin. Parina päivänä, jolloin sää oli hyvin lämmin ja aurinko porotti siniseltä taivaalta, tuotiin meille näyttelijöille sateenvarjot suojaamaan auringonpistokselta. Olo oli vähän kumma, kun keskellä päivää nätillä säällä pidät sateenvarjoa pääsi päällä.

Hauskin muisto kuvausajalta?
- Ei tule mieleen mitään tiettyä juttua. Pidin kuvauksista hyvin paljon. Nautin jokaisesta työpäivästä. Ainakin melkein kaikista.. Hih. Ehkäpä kaikki ruokatauot jolloin koko kuvausporukka oli yhdessä syömässä, sai nauraa ja kuunnella muita.


 

Lempinäyttelijäsi? Lempi-TV-ohjelmasi/leffasi?
- Samuel L. Jackson, Russell Crowe, Diane Keaton, niitä on monia.. En hirveästi katsele tv:tä, Frendit on hauska sarja, Teho-osasto on myös hyvä sekä Extreme Duudsonit on jeeS. Lempileffojakin on niin monia, mutta ehdottomat ykköset ovat: Kaikki äidistäni, Kaunis mieli, Onni sekä Amelie.

Tulevaisuudensuunnitelmasi?

-Vielä auki, mutta onneksi on vielä paljon aikaa. Media-ala kiinnostaa. Ehkäpä olen kameran toisella puolella, sitten isona aikuisena.

<< Haastattelun alkuun