Hieman taustatietoja:
-Juu, oon nyt hurjat 15 vuotta. Heh.. Asustelen Käpylässä, Helsingissä perheeni kanssa. Käpylässä on myös koulu mitä käyn eli Yhtenäiskoulu. Vapaa-aika kuluu yleensä ihanien ystävien kanssa.

Miten tulit mukaan Laura-sarjaan?

- Öh mistäs aloittais.. Oon ollut aikaisemin yhdessä Kaijan elokuvassa. Elokuva on nimeltään Kyytiä Moosekselle. Siinä olin yhdessä pätkässä. Elokuva koostui kymmenestä eri pätkästä. Eli Kaija tunsi mut jo ennen Lauran koekuvausten alkua. Ja viime keväänä Eerika (apulaisohjaaja) soitti ja kysyi haluisinko tulla koekuvauksiin Vantaalle. Koekuvauksia oli noin neljät , joissa olin mukana. Ihmisiä karsittiin pitemmälle mentäessä ja sitten keväällä soitettiin ja onniteltiin, että oon Laura.

Mitä uutta opit kuvauksista?
- Hmm.. Opin luottamaan enemmän itseeni sekä muihin ihmisiin. Kuvaustilanteissa tarvittiin myös luottamusta toisiin
.
Oletko näytellyt aikaisemmin?
- Olen siis ollut nuortenelokuvassa Kyytiä Moosekselle. Sitten teen myös Koulu-TV:lle lastenuutisia, Uutisjuttua. Toimin siinä reportterina. Koulun näytelmissä olen myös ollut mukana. Mutta ei mitään suurta :)


Mitä yhteistä/mitä eroa sinulla on Lauran kanssa?

- Laura oli aika itsevarma tyyppi, joka arvosti itseään sellaisena kuin oli eikä kärsinyt ihmeemmistä identiteettikriiseistä. Niin kuin en minäkään. Omakuva on mulla mielestäni aika terve.. :) Laura oli myös iloinen vaikkakin välillä hyvin ärsyttävä. Samoja piirteitä esiintyy myös mussa. Oli meissä varmaan aika paljon samaa. Erilaista nyt ainakin oli se, että Laura jankutti ja valitti enemmän kuin mä. Ainakin toivottavasti.

Harrastuksesi?
- Ystävät, ruoka ja lukeminen. Kulutan melkein koko vapaa-aikani ystävien seurassa. Pidän hyvästä ruuasta sekä kirjoista.
  >> Haastattelu jatkuu