ETUSIVU
KESÄ 08
TIETOVISA
ARKISTO
UKK
PALAUTE
 
kuva: Heli Sorjonen

kuva: Heli Sorjonen 2005
Zen YleXPopissa 2005, kuva: Heli Sorjonen

 YLE Live

Miksi Yle Live tulee niin myöhään, sekä ensiesitys että uusinta?
Toinen saisi olla aiemmin.
Liveohjelmien katsojaluvut eivät yllä kanavien primetime tavoitteisiin, jonka vuoksi ne sijoitetaan myöhäisiltaan. Usein katsojat nauhoittavat lähetykset ja katsovat silloin kuin heille parhaiten sopii. Myös tulevat laajakaistapalvelut mahdollistavat ohjelmien katsomisen kunkin katsojan "omalla primetime" ajalla.

Onko tänä vuonna tehty taltiointia Provinssirockista?? Ja tullaanko ne näkemään?
Lokakuun 8. päivä alkaen Tv2:n myöhäisillan Yle Live -sarjassa nähdään parhaat palat kultakin Provinssirockin Isoossa teltassa esiintyneeltä yhtyeeltä. Kaikkiaan yksitoista taltiointia nähdään jouluun mennessä.


KYSYMYKSIÄ keväältä 2006

Saisiko sen ylex-pop 2005 uusintana??!!
YleX Pop 2005 kooste nähdään ennen tulevaa megatapahtumaa toukokuun lopussa.

 

Olisiko mahdollista nähdä vielä kerran raumanmeren juhannuksia uusintana?
Euroviisujen semifinaalin aattona 17.5.2006 nähdään Raumanmereltä 2003 taltioitu Lordi keikka. Nuorempi Lordi joukkoineen Suomen suvessa yöttömässä yössä.

 

Satuin kuulemaan, että CMX esiintyy teltassa tänä vuonna provinssirockissa. Onko mahdolista, että kuvaisitte kyseisen keikan ja se nähtäisiin joskus syssymmällä telkkarista? Kyllä vain. Kaikki Provinssirock 2006:n ”Isoon teltan” bändit nähdään lokakuusta lähtien Yle Live –sarjassa sunnuntaisin Tv2:lla.

 

Miksei Yle lähetä konsertteja 5.1 äänentoistolla?

Tähän mennessä esteenä on ollut lähetystoiminnan tekniset valmiudet, mutta 5.1 miksauksia on jo alettu tekemään. Esimerkiksi tuoreet Children Of Bodom ja Zen Café -taltioinnit voidaan esittää 5.1 äänellä heti kun se on teknisesti mahdollista.

 

Terveisin,
Anssi Autio
tuottaja
anssi.autio@yle.fi

 
Hurricane-festivaalit YLE Live -sarjassa kesällä 2006!


Tuotanto: YLE Viihde ylelive@yle.fi