www.yle.fi
TV2 Draama
   
  Tarina Tekijät Palaute Etusivu    
 
Meidän jengi


"Arki ei ole extreme-laji"

Valkeakoskella viettää kesää jalkapalloa alimmassa divarissa pelaava Vanajaveden Pallo, VaPa. Ari Heikkilä (Otto Kanerva) on joukkueen kapteeni ja töissä Tervasaaren paperitehtaassa kiinteistövastaavana. Perjantai-illan huumaa on pallon potkiminen hyvässä kaveriporukassa ja päälle terassioluet.

Arin avopuolisoa Kati Vuorista (Liisa Kuoppamäkia) optikon arki pikkukaupungissa ei tyydytä. Pitäisi päästä johonkin, vaikka Helsinkiin. Hakan pelaaja Joonas Hakala (Juha Hippi) Katin ystävätär Tarja Winberg (Maria Järvenhelmi) on sen sijaan vaihtanut Espanjan talven Suomen suveen ja odottelee ulkomailta kotiin myös isäänsä. (Juhani Laitala). Työkin voisi maistua, siiderinjuonnin lomassa.

Tyttökolmikon kuopus Johanna Salminen (Anna-Maija Tuokko) elää huoletonta nuoren naisen elämää: pojat, ystävät, ulkomaanmatkat, uudet vaatteet, kaikki on ihanaa. Jari Willgren (Ismo Apell) on pelimies rahassa ja rakkaudessa. Haastenainen Päivi (Mari Perankoski) antaa takaisin samalla mitalla.

Markku Paljakka (Robin Svartström) tekee tyyneen tapaansa tilit selväksi menneisyytensä kanssa ennen kuin lähtee uuteen suhteeseen.

Kun kauden viimeinen peli pelataan, on vaakalaudalla VaPan tulevaisuus: jatkaako VaPa uuden valmentajansa Pentti Kaskialan (Antti Litja) johdolla, ja minkälaisella kokoonpanolla? Muuttokuormaa pakataan, jätetään hyvästejä. Yksi lähtee, toinen jää, lopulta jokainen löytää oman paikkansa.

[Takaisin]