Stepan TOP 1,000,000

Stepan TOP 1,000,000

31.05.2013

Stepa & Are (Stepa oikealla) - Kuva: MonspStepa & Are (Stepa oikealla) - Kuva: Monsp


Stepan esikoisalbumi MC ilmestyi alkuvuodesta 2008 sodankyläläisräppärin ollessa vasta 20-vuotias. Debyytin jälkeen mies on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, joista viimeisin, vuoden 2012 lopussa ilmestynyt ...ja naksuvat luupit, syntyi yhteistyössä Aren kanssa.

Stepan Viikonloppulista syntyi työläänä projektina, jota varten mies syventyi mittavaan määrään musiikkiesityksiä. Hikisen urakan päätteeksi räppärillä oli edessään kymmenen kappaletta, viisi ulkomaista ja viisi kotimaista, sekä seuraavat saatesanat:

"Vaikeinta mitä nykypäivänä voi tehdä, on soittolista. Miten voin valita miljoonasta kappaleesta juuri ne oikeat. Ainoa tapa saada lista aikaan on kuunnella läpi kaikki biisit mitä Spotify tarjoaa ja tehdä raaka päätös. Löysin kymmenen kovaa rallia."


1. Queen Latifah: One Mo’ Time
"Kuka väittää etteivät naiset osaa räpätä? Näyttelijänä nykyisin tunnettu Queen Latifah on pelottavan kovassa iskussa! Latifah on valmistautunut voittamaan mestaruuksia."

2. Salt-N-Pepa: Shoop
"Jatketaan naisenergialla kun sille tielle lähdettiin. En tiedä mitä ”shoop” tarkoittaa, mutta Salt-N-Pepa voisi räpätä siitä koko päivän."

3. Barry White: Baby, We Better Try To Get It Together
"Naisia on valitettavasti syrjitty päivästä yksi lähtien. Ja pahinta tässä on, että se sama syrjintä jatkuu vielä tänään. Se tuskin on minun syy, mutta minua se hävettää.  Barry White kertoo paljonko kello on! Beibet, meidän pitää yrittää. Olkaa ylpeitä!"

4. Pietari, Joe-Setä, Jodarok: Vanhuus
"Nyt miesten maailmaan. Ilokseni löysin suomalaista räppimeininki-musiikkia Spotifystä. Minulla on suuri kunnia ja velvollisuus soittaa teille niitä. Valitettavasti suomiräppärit vanhenevat! Tämä on traaginen tarina."

5. Notkea Rotta: Mitä iistimpää, sitä siistimpää
"Tiedättekö Notkea Rotta -possesta Meno-Anun? Meikä on pelännyt sitä aina. Let’s rock!"

6. Jontti & Shaka: Ympäri vuorokauden
"Nykypäivän soitetuimmat tai näkyvimmät biisit kertovat aika usein nopeasta elämästä. Bileistä, juomisesta ja… noo... En edes tiedä mistä ne kertovat, joten miksi vielä jauhan.. Jontti ja Shaka kertovat kolikon kääntöpuolesta."

7. Tuomari Nurmio: Tulivuori
"En ikinä oppinut mitä tarkoittaa svengi. Ehkä tämä on sitä."

8. Pietari: Yksinäinen
"Kai voi laittaa vielä yhden Pietarin biisin? Ei kai tässä sääntöjä ole... Hetkinen, tässäkin on svengi?"

9. George Jackson: Aretha, Sing One For Me
"Tarinan kerrontaa hienoimmillaan. Mies eroaa naisesta ja nainen aikoo Aretha Franklinin keikalle. Mies pyytää Arethaa esittämään kaikki ne kappaleet, jotka voisivat tuoda miehelle hänen rakkaansa takaisin. Liekö totta, mutta tuntuu hyvältä uskoa!"

10. The Coup: The Magic Clap
"Tähän on hyvä lopettaa, sillä biisit loppuivat Spotifystä. The Coup on tehnyt musiikkia jo kolmella eri vuosikymmenellä ja vieraillut pariin otteeseen Suomessakin. Olen ansainnut uneni. Kippis ja kumarrus kuuntelijoille. Ollaan yhteydessä!"

 


Sätkät tiskit breikit löytyy Stepan & Aren ...ja naksuvat luupit -albumilta

Kommentit (0)

Uusimmat

  • Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

    Tuure Kilpeläinen oli halunnut mukaan Hetkiä Kalliossa -sarjaan siitä lähtien, kun oli nähnyt Eero Raittisen Purple Rain -vedon. Mahdollisuus koitti sarjan toisella kuvauskierroksella. Kilpeläinen halusi versioida tässä päivässä kiinni olevaa ja tuoretta musiikkia.
  • Samaen hyvä päivä M1-studiossa

    Ylen M1-studioon laulaja-lauluntekijä otti mukaan jousikvartettinsa, joka koostuu Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Radion Sinfoniaorkesterissa soittavista muusikoista. Yleisön edessä taltioidussa sessiossa kuullaan lauluja Koskisen neljältä sooloalbumilta.
  • Sallan ja Miron suomenkieliset suosikit

    Jos yhtyeen nimi on pitkä, täytyy sen kasaaman Viikonloppulistankin olla mittava. Näin tuumasivat Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen Salla-Marja Hätinen ja Miro Palokallio kun pistivät kasaan kuusikymmentäseitsemän suomenkielistä kappaletta sisältävän soittolistansa.

Suosituimmat

  • TÖRKEÄÄ! Fintelligensin tuotanto on kopioitu 1930-luvulta, katso tunnustusvideo!

    Fintelligensin riimivirta ei olekaan niin loputon kuin Elastinen ja Iso H ovat antaneet ymmärtää, paljastui Emma-gaalassa. Kaksikko on plagioinut surutta savolaisen kansanmuusikon tuotantoa jo vuosia. Iso H myöntää, että uran alussa nuoria räppäreitä kiinnosti enemmän bilettäminen kuin studiotyöskentely, joten omien sanoitusten tekemiseen ei ollut osaamista eikä aikaa. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
  • Paula Vesala (kuva: Yle)

    Shokkipaljastus! Paula Vesala myöntää: ”Koskaan en ole riviäkään kirjoittanut”

    PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti myöntävät, että bändi on ollut laskelmointia alusta saakka. Biisien tekemiseen naiset eivät ole koskaan osallistuneet millään tavalla, paljastui Emma-gaalassa. Taloudellisen hyödyn toiveessa naiset suostuivat antamaan kasvot huonona pitämälleen musiikille. ”Vaadittiin osuuksia biiseistä, että pystytään nettoamaan”, Vesala tilittää. Naiskaksikko syrjäytti PMMP:tä edeltäneen epäonnisen poikaduon, joka on jäänyt täysin unholaan. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
  • Kuperseikkailu - Lataa laulut ilmaiseksi

    Askartele ikioma Kuperseikkailu-levy! Yle on tuottanut uutta musiikkia lasten ideoista. Päätimme joulunhengessä jakaa aineettoman *Kuperseikkailu-lahjan: *ilmainen, ladattava levy täynnä uutta musiikkia. Ihanaa joulunaikaa sekä riemukasta uutta vuotta 2014! 
Muualla Yle.fi:ssä