Ihan varmasti, vaikka kommentoinkin aihetta toisen sukupuolen edustajana.
.
Itsellani diagnosoitiin keskivaikea masennus muutamia vuosia sitten. Erillaisia laakityksia ja niiden kombinaatioita kaytettiin pitkalti toista vuotta ja aloin jo itsekkin vaipumaan pieneen epatoivoon erillaisten mielentilojen ja olotilojen suhteen.

Olenko ajanut itseni niin uuvuksiin etta jotakin on mennyt peruuttamattomasti rikki, Oli yksi paalimmaisista huolista. Murehtiminen tietysti ainoastaan pahensi asiaa erillaisten kasautuneiden odotusten muodosa, koska miehen vain taytyy ... kykenemattomyys tuntemiseen ja suorittamiseen ei tuntunut kovin inhimilliselta.

Pienen mieliala ja erillaisiin asioihin kohdistuneiden suhtautumistapojen tarkastelun muutosten jalkeen, eika varmasti vahiten tuon laakitysten lopettamisten jalkeen kaikkeen on vain tullut lisaa kaikkea. Tarkoitan edellisella tunneskaalaa, kokemista, pystymista jne.

Uskon vahvasti ettei pelkka laakitysten lopettaminen ole ainoa asia joka on vaikuttanut tilanteeseen vaan myos mahdollisesti se etta oppii nakemaan niita asioita joissa itselle pitaa antaa siimaa vaikka ulkopuolelta tulisi painetta.

Toni

>Toni S Ke, 2010-11-03 08:54

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.