Tuskimpa tätä karpausta ei ainakaan elinterviketeollisuuden taholta ole edes haluttu tutkia? Kauppa ei käy heidän tuotteillaan,jos ihmiset alkavat elämään terveellisellä ruokavaloilla. Rahahan on Suomessa ratkaissut kaiken, niin elintarvikkeet kuin lääkkeetkin.
Olen ruokailutavoiltani edellisten karppaajien tapainen, eniten olen vähentänyt hiilihydraatisien ruokien osuutta.
Voita olen käyttänyt koko ikäni, maito jäi pois käytöstäni v.1961, vesi ja juustot tuli tilalle.
Painoni putosi ½ vuoden aikana n.8 kg. piti vaan olla vähän tarkempana hiilareitden kanssa, sen jälkeen se on pysynyt hallinnassa terveellisillä elämäntavoilla.
Antti Heikkilän ohjeitten mukaan olen lisännyt D-vitamiinin annostusta. Noin vuoden käytön jälkeen, huomasin, että kylläpä oloni on muuttunut huomattavasti virkeämmäksi!
Käsitykseni laihduttamisesta; tee sitä hitaasti liian nopea laihduttaminen ei ole hyväksi ainakaan vanhemmille ihmisille? Sitä rupsahtaa niin kuin edellinen kommentoija totesi. Ihmisen terävänä ja älykkäänä pysymiseen mielestäni vaikuttaa muut tekijät ??
Ihminen on todella luotu liikkumaan, sammaloituminen ei ole hyväksi. Lihominen ja laihduttaminen on niitä ihmiskehon tapahtumia joita voi aikapaljon itse hallita!

>mustamies La, 2011-01-01 12:37

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.