Poikani haluaa aina leikkiä prinsessaa tai keijua. Hän pukeutuu myös mielellään mekkoihin ja hameisiin ja leikkii tyttöjen kanssa monimutkaisia sosiaalisia leikkejä.

Olen vetänyt rajan ulosmenoon. Ulos mennään pojan vaatteissa, onhan hän poika, mutta asia ei ole minulle ollenkaan noin selvä, miten olen sen hänelle määrittänyt.

Hän itki kerran kolme vuotiaana, että isosisko ei saa pitää housuja, jos hän ei saa pitää hameita. Oli vaikea perustella jotain, mikä tuntuu itsestäkin idioottimaiselta. Vastaus: "Se nyt vaan menee niin" on ehkä maailman huonoin, kun siinä ei perustella mitään. Yritin puristaa jonkun tyyliin "hame on tyttöjen asuste ja housut ovat yhteiset, sitä paitsi housuissa on paljon mukavampi leikkiä..." Aika heikko esitys, mutta onhan tuo hankala ja melko kiusallinenkin asia. Miesten maailma on vielä niin kauhean rajoittunut, mutta ehkä nämä tulevaisuuden miehet tekevät siihen muutoksen. Ainakin toivon niin. Poikani sai juuri joulupukilta tummansinisen mekkoyökkärin, josta hän tuli todella onnelliseksi. Haluan eniten, että hän on onnellinen.

>Niina Pe, 2011-01-07 11:29

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.