Kiitos hienosta kokonaisvaltaisesta verkkoartikkelista!

Olen venäjän kielen ja kirjallisuuden kandi, mutta blinejä en ole koskaan uskaltautunut tekemään (enkä pelmenejäkään). Johtuu kärsivällisyyden puutteesta, joka sopii yleensä hyvin vain nettimaailmaan...

Maistamaan blinejä olen onneksi päässyt lukuisasti, kiitos kärsivällisemmille kokeille!

Tämä artikkeli kokosi blinien ympärille paljon uutta tietoa. Minä puolestani en ole vieläkään keksinyt nerokkaampaa ja helpompaa lisäkettä kuin kunnon suolakurkku-hunaja tikut. Varmaan mielikuvitukseni puutetta, mutta siinä tulee kaksi mielitekoa täytettyä yhdellä kertaa. Jos joku epäilee, niin miettikääpä aasialaisia hapan-imelä yhdistelmiä!

>Venäjää suomalaiseen ruokakulttuuriin Pe, 2011-03-04 10:12

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.