Nimimerkissä jo lähestyin asiaa. Ei "roikkuja" läheskään aina halua roikkua, joskus on pakko edelläajavan suorituksen vuoksi.
Ennemminkin täällä oikeassa elämässä edellä ajava pitää nopeutensa sellaisena, ettei takana ajava voi ohittaa asiallisesti. Lisäksi on "sääntö" NOSTA NOPEUTTASI JOS JOKU YRITTÄÄ OHITTAA, MIKÄLI VAAN ON MAHDOLLISTA. Ohituskaista järjestelmä oikein ruokkii tekemään niin.

MIKSI OHITAN!?!
1. Haluan ajaa sallittua/mitattua nopeutta(siis autoni digitaalinen vakionopeusmittari on mitattu), ja näin välttää useampia ohitustilanteita sekä liikenteen jonoutumista.
2. Haluan ajaa sallittua tasaista nopeutta, jolloin en joudu kokoajan kyttäämään miten muut ajavat ja vaihtelemaan ajorytmiä.

EN HALUA OHITTAA!!!

Mutten voi aina hiljentää omaa nopeuttani.
1. Koska eteeni jättämäni tila, ihme kyllä täyttyy samantien, aiheuttaen taas hiljentämisen jne.
2. Koska takanani tulevat katsovat minun syyllistyvän liikenteen kulun häirintään, ja pyrkivät ohitseni keinolla millä hyvänsä.
Jotta ei asia olisi näinkään helppo/ja liittyy edelliseen. NS.AMMATTIKULJETTAJAT jopa kirjoittelevat palstoille edellään ajavien rajoituksien noudattamisesta, joka häiritsee heitä, ovat kuulemma etuoikeutettuja ajamaan ylinopeutta!?!

Niin miten se olikaan? Oliko se edellä ajava vai takana ajava, joka vaarantaa muut?!?

Tottakai liikenteessä on henkilöitä jotka ei yksinkertaisesti tiedä nopeuttaan. Mittarit heittää, silmä heittää ja ei viitsitä käydä mittaamassa nopeutta. esim. Porin ympäristöstä löytyy ainakin 3 nopeuden mittaus pistettä ( ilman sakkoa).

NIIN, ja ihminen on sellainen!!!

>Miten ohitan jollen lähesty edessä alinopeutta/jojoavaa. Ke, 2011-03-09 13:18

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.